Schimbări de „cadre” la Luceafărul! Popa se va ocupa de pregătirea portarilor

06 Jul. 2012, 16:37 Bursa transferurilor
Schimbări de

După ce s-a aflat în probe la mai multe echipe din zona Golfului, jucătorul Dorin Mihuț se va reîntoarce la Luceafărul, unde se va alătura echipei luni. Conform declarațiilor oficialilor echipei bihorene, fundașul dreapta nu și-a găsit soluții mulțumitoare în Dubai și de aceea a dorit să-și continuie cariera acasă, la Oradea.

O altă noutate în lotul echipei Luceafărul o constituie fundașul central Mihai Deaconescu, cel care ultima dată a evoluat la FC Bihor.

Prezenți la reunirea echipei de luni, jucătorii Grigoroscuta, de la FC Cisnădie, M. Pop, de la Tușnad, și Florin Pop, de la Kinder Paleu, nu au mai fost reținuți în lot pentru următoarele pregătiri.

De asemenea, începând de vineri, stafful tehnic al echipei s-a lărgit prin cooptarea în funcția de antrenor cu portari a lui Marius Popa.

Marius Popa a evoluat ultima dată la Universitatea Cluj și, nemulțumit de întorsătura pe care a luat-o în ultima perioadă cariera sa de portar, când nu a mai evoluat titular, a decis să pună punct acestui capitol și să se apuce de antrenorat.

Pe de altă parte, după ce și-a reluat pregătirile la începutul acestei săptămâni, echipa va susține sâmbătă primul meci amical din această vară. Jucătorii pregătiți de antrenorul Leo Grozavu vor evolua cu începere de la ora 9.30, pe teren propriu, în compania echipei de liga a III-a, CS Vladimirescu. Meciul se va desfășura pe terenul de la Sântion.

În următoarele partide de verificare, miercuri, jucătorii de la Luceafărul vor primi pe teren propriu replica celor de la Olimpia Satu Mare, iar sâmbăta viitoare se vor deplasa în Ungaria pentru jocul cu echipa Pecs.

Sursa: Bihoreanul

06 Jul. 2012, 16:37 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă