Ajutat de fiul său, Muzsnay și-a început treaba la Pâncota. O serie de probleme îi dau bătăi de cap înaintea meciului cu Brașov

Marius ANGHEL 30 Mar. 2016, 09:32 Seria 2
Ajutat de fiul său, Muzsnay și-a început treaba la Pâncota.** O serie de probleme îi dau bătăi de cap înaintea meciului cu Brașov

Șoimii Pâncota a intrat în „gestiunea” Muzsnay, iar aici nu ne referim numai la fostul fotbalist al Stelei. Tehnicianul de 50 de ani este ajutat în muncă de fiul său, pe care îl cheamă tot Zsolt, cei doi punctând deja la capitolul organizare a unei ședințe de pregătire.

Deja s-au consumat două antrenamente în noua formula, însă cel mai elocvent este programat miercuri dimineață. Pe terenul din Pâncota, lotul mare, plus cinci-șase întăriri de la republicani, va fi împărțit în două echipe, pentru ca noul „principal” să-și dea mai bine seama de potențialul elevilor săi.

În paralel, președintele Pavel Piroș s-a ocupat de obținerea ID-ului și reînoirea cardului pentru Zsolt Muzsnay, care sâmbătă își va conduce echipa de pe margine la Brașov. Meciul este foarte important în special pentru „stegari”, care-și joacă accesul în play-off și pleacă evident cu prima șansă. Asta și pentru că pâncotanii au câteva absențe importante, cum ar fi suspendații Pirtea și Pavel și, probabil, Pascariu și Leucuța, care acuză probleme medicale.

Reevaluează noul antrenor portarii?

Dacă la nivelul jucătorilor de câmp nu are prea multe variante pe posturi, Muzsnay are de ales dintre trei portari. „Veteranul” Cristian Irimia ar putea intra din nou în cărți, mai ales că Andrei Cioară a comis greșeli la ultimele două meciuri oficiale. În calcule mai este și Ovidiu Pașcalău și el cu experiența eșalonului secund. „Deocamdată, ne antrenăm ca înainte, îmi dau interesul ca Andrei și Pășcă să fie în cea mai bun formă. Apoi, dacă se apelează la mine, va trebui să joc, nu? Singurul statut oficial al meu la club este cel de al treilea portar din lot, restul funcțiilor cred că m-ar bulversa…”, spune Cristi Irimia.

„Avem nevoie de un alt moral”… mai susține goalkeeperul de 41 de ani, iar Zsolt Muzsnay a și început să lucreze la acest aspect. A condus antrenamente plăcute până acum, iar jucătorii încep să aibă un alt tonus. „Am pierdut două meciuri la rând, iar cu UTA chiar am jucat slab, e normal să nu stăm prea bine la capitolul psihic. Apoi, nu știu dacă băieții care au evoluat sâmbătă sunt încă afectați și de declarațiile lui nea” Popică, dar știu un lucru. Dânsul așa face la supărare, în fond are un suflet bun și sunt sigur că regretă epitetele folosite la adresa jucătorilor”, mai spune Irimia.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 30 Mar. 2016, 09:32 Seria 2
Pe aceeași temă