Situația Forestei este în continuare critică. „În conturile clubului nu se află nici măcar un leu. Numai noi știm cum ne descurcăm”

Marius ANGHEL 03 May. 2017, 13:36 Liga 2
Situația Forestei este în continuare critică.**

Chiar dacă în ultimele săptămâni activitatea de la club s-a desfășurat în condiții de avarie din cauza problemelor financiare, Foresta a reușit să țină steagul sus în campionat. Echipa suceveană este neînvinsă de trei etape în eșalonul secund, în condițiile în care în ultimele runde a întâlnit pe CS Mioveni și FC Brașov, două dintre candidatele la promovarea în primul eșalon.

Cu toate că, la finalul săptămânii trecute, surse din club dezvăluiau că problema datoriei de 300.000 de lei către Finanțe este ca și rezolvată, președintele Andrei Ciutac dezvăluie că lucrurile nu stau tocmai așa.

„Am primit la un moment dat niște promisiuni de ajutor, dar până în acest moment nu s-a concretizat nimic. Facem în continuare eforturi să ne desfășurăm activitatea și numai noi știm cum ne descurcăm, pentru că în conturile clubului nu se află nici măcar un leu. Le mulțumim jucătorilor pentru că au înțeles situația în care ne aflăm și pentru că, în ciuda faptului că sunt neplătiți de câteva luni, au dat dovadă de caracter, prezentându-se la un nivel ridicat în campionat. Avem nevoie de sprijin și fac un apel la domnul primar Ion Lungu să ne ajute să depășim acest moment greu”, a declarat conducătorul Forestei.

Foresta Suceava se află pe locul 11 în clasamentul Ligii 2, cu 38 de puncte, tot atâtea câte are și CS Afumați, ocupanta locului 10, cu șase etape înainte de finalul sezonului. În următoarea etapă, a 33-a, Foresta va juca sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu cu Luceafărul Oradea.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 03 May. 2017, 13:36 Liga 2
Pe aceeași temă