Sfârșitul e aproape! Jerry Gane și-a reziliat contractul cu CSM Râmnicu Vâlcea, cu două zile înainte de ultimul meci programat în 2016

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 08 Dec. 2016, 13:05 Liga 2

CSM Râmnicu Vâlcea se apropie cu pași repezi de desființare. După Mihai Dina, al doilea personaj care părăsește echipa în această săptămână, după ce s-a anunțat oficial că primăria se va retrage de la club, iar principalul acționat nu vrea să finanțeze de unul singur, este antrenorul Ionel Gane. Sâmbătă, Vâlcea are programat ultimul meci din acest an, la Timișoara, cu ASU Poli.

Antrenorul Ionel Gane și managerul Lucian Munteanu au ajuns, astăzi, la un acord pentru o despărțire amiabilă. Tehnicianul oltean și colaboratorul său, George Biță, nu vor mai face deplasarea cu CSM la ultimul meci din acest an, de sâmbătă, de la Timișoara, echipa urmând să fie condusă de secunzii clubului, Robert Tufiși și Adrian Dulcea.

„Am ajuns la un acord amiabil cu Jerry Gane și George Biță, pentru a ne despărți. Contează mult și incertitudinea în care ne aflăm, care duce la o lipsă de motivație pentru ultimul joc. Echipa este condusă începând cu antrenamentul de azi de Robert Tufiși și Adi Dulcea”, a anunțat, pentru Liga2.ro, managerul din Zăvoi, Lucian Munteanu.  

Gane: „Era greu pentru mine să mai motivez echipa”

După jumătate de an petrecută în Zăvoi, Jerry Gane speră ca fosta sa echipă să continue totuși la Liga a 2-a. „Au tot fost în ultimele două zile discuții să reziliem, am ajuns la o înțelegere, e mai bine așa, era greu pentru mine să mai motivez echipa, după ce a apărut varianta desființării. A fost o perioadă bună, am colaborat bine cu Lucian Munteanu, chiar dacă nu am avut rezultatele dorite, am avut și mult ghinion, știți cum s-a pornit în vară, dar cel important este acum viitorul echipei. Sper să se găsească soluții și să reziste, în continuare ar fi păcat ca Vâlcea să nu aibă echipă măcar la Liga a 2-a. Am stat și în vestiar cu băieții, mi-am luat la revedere de la ei, sper să încheie anul cu un rezultat pozitiv pentru ei” a declarat, pentru Liga2.ro, și Jerry Gane.

Jerry Gane a condus echipa timp de 20 de etape, în care a acumulat 6 victorii, 6 remize și 8 eșecuri, însă victoriile cu Berceni și Pâncota s-au anulat. CSM Râmnicu Vâlcea este în acest moment pe locul 14 în Liga 2, la șapte puncte de primul loc care retrogradează direct.

Noii antrenori principali interimari, Robert Tufiși și Adrian Dulcea, nu vor putea conta în deplasarea de la Timișoara pe Mihai Dina, care a părăsit și el echipa, Florin Costea, Radu Georgescu, Stephan Drăghici și Ionuț Marian, care sunt accidentați. Dulcea și Tufiși au colaborat pe banca CSM-ului și în returul sezonului trecut.

CSM Râmnicu Vâlcea joacă sâmbătă, de la ora 13:00, la Timișoara, cu ASU Politehnica, în etapa a 21-a a Ligii 2, a doua a returului și ultima din 2016. E posibil ca meciul cu ASU Poli să fie chiar ultimul din istoria clubului din Zăvoi.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 08 Dec. 2016, 13:05 Liga 2
Pe aceeași temă