Semeghin, scos din circuit după o operație complicată: „Au anunțat că va dura 40 de minute, însă le-a trebuit trei ore și jumătate ca să finalizeze intervenția”

Marius ANGHEL 13 Mar. 2015, 17:57 Liga 2
Semeghin, scos din circuit după o operație complicată:**

Internat în spital încă de la finalul meciului de sâmbătă, cu ACS Berceni, după ce i s-a făcut rău în urma unei lovituri puternice încasate în abdomen, Dorin Semeghin a fost operat de urgență miercuri dimineață. Tomograful pe care l-a efectuat a evidențiat o cantitate impresionantă de lichid acumulat în burtă din cauza intestinului perforat, astfel că singura soluție identificată de medici a fost intervenția chirurgicală imediată.

„A fost o operație foarte complicată. Familia a fost anunțată că totul va dura 40 de minute, numai că, până la urmă, medicilor de la Spitalul Județean Suceava le-a trebuit trei ore și jumătate ca să finalizeze intervenția. Nu ne rămâne decât să sperăm că recuperarea lui Dorin va decurge normal, însă e prematur să prognozăm data la care el poate reveni pe teren”, a mărturisit antrenorul principal al Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

Dorin Semeghin s-a resimțit serios în urma unui contact cu propriul portar, Andrei Rohețki, produs în primele minute ale întâlnirii cu ACS Berceni, din etapa a 18-a a Ligii a II-a. Căpitanul Rapidului a strâns însă din dinți și a încheiat meciul pe teren, aducându-și din plin contribuția la victoria Rapidului după ce a dat centrarea la golul al doilea, marcat de Golofca, și a obținut penaltiul care a decis soarta partidei.

Rohețki: „Pentru mine Seme e un erou”

Andrei Rohețki, portarul Rapidului, a ținut și el să-i ureze multă sănătate lui Dorin Semeghin, un jucător pe care gruparea suceveană se baza foarte mult. „Pentru mine Seme este un erou, a rămas 70 de minute pe teren fiind grav accidentat. Și-a riscat practic viața pentru această echipă și e bine că nu s-a întâmplat o tragedie. Suntem cu toții alături de el și sperăm să se recupereze cât mai repede. Chiar și fără căpitanul nostru sper să câștigăm meciul cu SC Bacău pentru a ne menține în plutonul fruntaș și pentru a pune în continuare presiune pe echipa de pe locul întâi”, a precizat Andrei Rohețki la conferința de presă de dinaintea meciului cu SC Bacău.

Ieșirea din circuit a lui Semeghin constituie o mare pierdere pentru gruparea Rapid Suceava, în condițiile în care și ceilalți doi fotbaliști din lot care pot acoperi partea stângă a apărării sunt în acest moment indisponibili. Astfel, Răzvan Bîgu este chinuit de câteva luni de o accidentare la genunchi, motiv pentru care a ratat o bună parte a pregătirii de iarnă, în timp ce Cristian Spătar s-a ales cu o întindere musculară după amicalul de marți, cu FC Botoșani, și nu a efectuat antrenamente în ultimele zile.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 13 Mar. 2015, 17:57 Liga 2
Pe aceeași temă