Valentin Alexandru a debutat cu un hattrick la Rapid, giuleștenii au câștigat cu 8-0 primul amical din acest an. Daniel Pancu vrea un portar de la CFR Cluj

Marius ANGHEL 20 Jan. 2020, 15:22 Pregătiri, amicale

Rapid a făcut instrucție cu primul adversar pe care l-a întâlnit în meciurile amicale din această perioadă de pregătire de iarnă. Sâmbătă, pe unul dintre terenurile bazei sportive Regie, giuleștenii au trecut cu 8-0 de Bucharest United, echipă aflată pe locul 2 în Liga a 4-a București. Trei dintre goluri au fost reușite de noua achiziție Valentin Alexandru.

Fără Ionuț Voicu, Facundo Mallo, Alin Cârstocea sau Brighton Labeau, toți cu mici probleme de sănătate, Daniel Pancu a împărțit lotul în două la acest amical cu Bucharest United pentru a le oferi tuturor jucătorilor șansa de a evolua câte 45 de minute. În prima repriză, au înscris Alexandru Dulca (10 – penalty) și Matias Roskopf (41), în timp ce în partea a doua au punctat Valentin Alexandru (55, 70, 89), Amir Jorza (57), Antonio Sefer (61) și Lucian Goge (79).

La adversar au evoluat câțiva foști rapidiști, printre care Andrei Ciolacu, care este și antrenor la Rapid U16, Ștefan Ciuculescu și Franco Paraschiv.

Daniel Pancu îl vrea pe Ionuț Rus, ultima dată la Turris Oltul

În ultimele 30 de minute ale partidei, Daniel Pancu l-a folosit și pe portarul australian pe care îl are la dispoziție încă de la reunire. Harrison Devenish-Meares a venit în probe de la un club universitar din Florida, Statele Unite ale Americii. Australianul înalt de 1,95 metri are 23 ani și a jucat fotbal doar la nivel de colegiu. De curând, acesta a obținut pașaport european.

Pancu îl dorește pentru retur și pe Ionuț Rus (20 ani), goalkeeper care aparține de CFR Cluj și care în prima parte a acestui sezon a evoluat la Turris Oltul. Pentru teleormăneni a evoluat în 11 meciuri.

Rapid: Draghia (Tătaru 30, Devenish 60) – Băjan (Goge 46), Ignat (Al. Iacob 46), Bg. Manole (Bonnin 46), Oanea (Finica 46) – Djuric (Jorza 46), Piriz (R. Lazăr 46) – Dulca (Sefer 46), Drăghiceanu (Alami 46), Crețu (Hlistei 46) – Roskopf (Val. Alexandru 46)

Rapid pleacă vineri, 24 ianuarie, într-un cantonament de două săptămâni, în Antalya, unde va juca cinci meciuri amicale.

Declarațiile oferite de Daniel Pancu după amicalul cu Bucharest United:

Marius ANGHEL 20 Jan. 2020, 15:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă