FOTO | Petroliștii au primit o mini-vacanță după ce au jucat un mini-campionat la antrenamentul de vineri. Ce li s-a recomandat jucătorilor pentru a se proteja de coronavirus

Marius ANGHEL 13 Mar. 2020, 18:10 Pregătiri, amicale

Campionatul Liga 2 a fost suspendat cel puțin până pe 31 martie, din cauza pandemiei de coronavirus, iar situația ivită obligă și cluburile de fotbal să își întrerupă activitatea. La Petrolul, la o zi distanță de la anunțul FRF, jucătorii primei echipe au fost înștiințați de conducători că au liber, într-o primă fază, până miercuri, 18 martie. Astăzi, Costel Enache a programat un mini-campionat la Strejnic, sat de lângă Ploiești, între elevii săi.

Decizia întreruperii programul de pregătire la Petrolul le-a fost comunicat jucătorilor înaintea antrenamentului de vineri dimineață.

„Urmărim situația și vedem cum vor evolua lucrurile în zilele următoare. Știm și că marți va fi o întrunire la nivel de UEFA și, probabil, atunci vor fi stabilite mai multe lucruri și vor fi transmise anumite direcții către federațiile naționale. Deocamdată, întrerupem antrenamentele până miercuri, dar vom fi în permanent contact pentru a vă anunța orice eventuală modificare. Recomandarea noastră este să evitați pe cât posibil ieșirile și căutați să vă protejați cât mai atent”, a fost mesajul pe care oficialii clubului ploieștean l-au transmis către jucători.

Costel Enache și-a pus fotbaliștii să joace un mini-campionat

Altfel, la antrenamentul de astăzi, desfășurat la Strejnic, Costel Enache le-a pregătit elevilor săi un program axat în jurul unui mini-campionat. Au fost alcătuite patru echipe și s-a jucat, în paralel, pe două terenuri, unul cu porți normale, iar celalalt cu patru mini-porți.

După 12 jocuri în care nu s-a făcut rabat de la nimic, au câștigat „albii”, cei care, în componența Younes, Vajushi, Roige, Meza Colli, Manolache și Robert Enache, au terminat turneul cu cinci victorii.

Younes și Arnăutu îi încurajează pe suporterii Petrolului să cumpere bilete de colecție

Tot astăzi, doi dintre cei mai importanți jucători din lotul Petrolului, Hamza Younes și Sergiu Arnăutu, au promovat acțiunea „Strângem haita!”, inițiată de Asociația Diaspora Galben Albastră și preluată și pe club.

Younes și Arnăutu îi îndeamnă pe suporterii echipei ploieștene să cumpere bilete de colecție înainte de jocul Petrolul – Ripensia, în această perioadă în care campionatul este întrerupt, iar banii care vor fi strânși vor fi direcționați către Centrul de Copii și Juniori al clubului.

„Vânzarea de bilete virtuale pentru meciul FC Petrolul – Ripensia Timișoara, campanie de suflet organizată la inițiativa suporterilor petroliști, continuă! Astăzi, jucătorii au trecut pe la casa de bilete pentru a-și procura tichetele de colecție.
Va reamintim că biletele costă 10 lei, pot fi procurate de la casa stadionului „Ilie Oană” (deschisă, astăzi, până la ora 16.00, iar mâine în intervalul 09.00-14.00) și, online, de pe www.entertix.ro (aici), iar toate încasările vor fi direcționate către Centrul de Copii și Juniori al clubului nostru”
, a anunțat Petrolul pe site-ul oficial.

Foto: Petrolul Ploiești

Marius ANGHEL 13 Mar. 2020, 18:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă