Rezultat surpriză înregistrat de FC Hermannstadt la o săptămână distanță de meciul cu Dunărea. Sibienii au condus cu 2-0, însă au fost egalați de o echipă din Liga 3

Marius ANGHEL 15 Feb. 2018, 19:32 Pregătiri, amicale

O săptămână și trei zile au mai rămas până la debutul oficial în 2018, în meciul de foc cu liderul Dunărea Călărași, și FC Hermannstadt a surprins neplăcut în amicalul de astăzi. Echipa de pe locul 2 din Liga 2 a remizat, scor 2-2, după ce a condus cu 2-0, cu ACS Șirineasa, o echipă de Liga 3, lider în Seria a 4-a.

Prima repriză a amicalului disputat pe terenul sintetic din imediata vecinătate a stadionului Municipal din Sibiu a fost perfectă pentru echipa antrenată de Alexandru Pelici. La pauză, FC Hermannstadt conducea cu 2-0 după golurile lui Ștefan Blănaru și Alexandru Târnovan. În partea secundă, sibienii au trăit un șoc. Oaspeții au redus din diferență la 10 minute de la reluare și au reușit să egaleze în finalul întâlnirii, făcându-i, cu siguranță, pe călărășeni se își frece mâinile de bucurie, că principala contracandidată la primul loc arată puncte slabe cu foarte puțin timp înainte de reluarea campionatului.

Alexandru Pelici a început meciul cu următorii jucători: Horațiu Moldovan – Alexandru Coman, Ionuț Stoica, Robert Bratu, Claudiu Pamfile – Răzvan Dâlbea, Cristian Danci – Sabin Lupu, Alexandru Târnovan, Petrișor Petrescu – Ștefan Blănaru. După pauză au mai intrat: Angel Baumann – Daniel Tătar, Radu Crișan, Mihai Stancu, Robert Boboc, Olivian Surugiu, Alexandru Curtean, Andrei Hergheligiu și Bogdan Rusu.

Următorul amical al sibienilor e programat pentru sâmbătă, de la ora 14:00, la Cluj Napoca, în compania echipei a doua a CFR-ului.

Foto: FC Hermannstadt

Marius ANGHEL 15 Feb. 2018, 19:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă