Primul pas greșit în amicale pentru Luceafărul. Dulca are doi noi jucători în lot

Marius ANGHEL 10 Feb. 2018, 11:18 Pregătiri, amicale
Primul pas greșit în amicale pentru Luceafărul.** Dulca are doi noi jucători în lot

În cel de-al patrulea meci amical programat în această iarnă, Luceafărul Oradea a înregistrat și primul pas greșit. Echipa lui Cristian Dulca a remizat, vineri, la Sânmartin, cu Sănătatea Cluj, scor 1-1 (0-0).

Împotriva ocupantei locului 8 din Seria a 5-a a Ligii 3, Luceafărul a ratat un penalty în prima repriză a meciului, prin Constantin Roșu, astfel că la pauză s-a intrat la egalitate. În partea secundă, ambele echipe au înscris câte o dată. Pentru bihoreni a marcat tânărul Alexandru Dulca, scrie bihon.ro.

În meciul cu Sănătatea au debutat și doi noi jucători la Luceafărul: Alin Bădârac, un fundaș central născut în 1999, provenit de la Astra Giurgiu, și Paul Păcurar (26 de ani), mijlocaș care revine la bihoreni după ce și-a reziliat contractul cu UTA. Echipa lui Dulca era singura la care mai putea juca Păcurar în acest sezon, regulamentul permițându-i să evolueze doar la două cluburi pe parcursul unei ediții de campionat. Pentru Luceafărul a jucat în primele patru etape din acest sezon al Ligii 2, apoi a semnat cu UTA, unde a bifat 14 meciuri și un gol.

Pentru amicalul cu Sănătatea, Cristian Dulca a folosit o echipă fără mulți jucători de bază: Goia – Toriște, A. Mutu, Bădârac, Ban – C-tin. Roșu, Țegle, Băban, P. Niță – Antohi, Al. Dulca. În repriza a doua au evoluat și: Chiș Toie, P. Păcurar și Chiorean. Restul componenților lotului au avut programat un antrenament.

Luceafărul joacă următorul amical marți, 13 februarie, în deplasare, cu „U” Cluj, locul 1 în Seria a 15-a a Ligii 3.

Rezultatele obținute de Luceafărul în amicale: 1-0 cu Balmazujvaros (Liga 1, Ungaria), 3-1 cu CSC Dacia Gepiu (Liga a 4-a Bihor), 2-1 cu ACS Dumbrăvița (Liga a 4-a Timiș) și 1-1 cu Sănătatea Cluj (Liga 3).

Foto: bihon.ro

Marius ANGHEL 10 Feb. 2018, 11:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă