OFICIAL | Încă o dorință a lui Daniel Pancu a fost îndeplinită. Un portar Under 20 a fost transferat de Rapid de la Astra: „Am admirat clubul întotdeauna”

OFICIAL | Încă o dorință a lui Daniel Pancu a fost îndeplinită.** Un portar Under 20 a fost transferat de Rapid de la Astra:

Rapid a perfectat, astăzi, 14 februarie, încă un transfer pe posturile unde Daniel Pancu spunea și după revenirea din cantonamentul din Turcia că își mai dorește întăriri. După ce a ratat aducerea lui Ionuț Rus de la CFR Cluj, giuleștenii și-au asigurat serviciile lui Mihai Popa, portar Under 20 de la Astra, așa cum Liga2.ro a anunțat în exclusivitate.

La începutul și finalul cantonamentului din Turcia, Daniel Pancu spunea că își mai dorește un portar U20 în lot. Cum varianta Ionuț Rus, jucător revenit în această iarnă la CFR Cluj, după ce în tur a evoluat la Turris Oltul, a picat, Rapid s-a reorientat către al nume, astfel că a ajuns în curtea Astrei.

Mihai Popa: „Sper ca în vară să le oferim suporterilor o mare satisfacție”

Portarul de 19 ani Mihai Maximilian Popa, care în această ediție de Liga 1 a fost în patru meciuri rezervă, cu Gaz Metan (1-0), Viitorul (1-0), U Craiova (1-9) și Academica Clinceni (3-1), a fost împrumutat de la Astra la Rapid.

Popa a crescut la Academica Gheorghe Hagi, iar în sezonul 2018/2019 al Ligii 2 a evoluat în 13 meciuri pentru SSC Farul Constanța. La Astra a ajuns în vara trecută, însă nu a apucat să joace pentru prima echipă a clubului.

„Mă bucur că am ocazia să ajung la un club atât de important, pe care l-a admirat întotdeauna, și sper ca în vară să le oferim suporterilor o mare satisfacție, promovarea în prima ligă”, a spus Mihai Popa pentru fcrapid.ro.

Mihai Popa devine, astfel, al treilea transfer perfectat de Rapid în această iarnă, după Valentin Alexandru, adus de la SCM Gloria Buzău, și Paul Copaci, liber după ce s-a despărțit de Astra.

În lotul antrenat de Daniel Pancu mai sunt alți trei portari: Virgil Drăghia, Alexandru Tătaru și australianul Harrison Devenish. Acesta din urmă a făcut, astăzi, vizita medicală cu Rapid, însă situația sa rămâne încă neclară. Cei 25 de jucători care au primit viza îi poți vedea aici.

„Rapid a reușit împrumutul până în vară a lui Mihai Maximilian Popa, de la Astra Giurgiu, un tânăr de mare viitor.

În vârstă de 19 ani, Mihai a început fotbalul la șapte ani, la Farul Constanța, după care s-a transferat la Viitorul Constanța, doi ani mai târziu, unde și-a făcut junioratul.

În 2018, a debutat la seniorii lui Farul Constanța, unde a bifat 13 jocuri, toate ca integralist, fiind remarcat de Astra Giurgiu, echipă ce l-a achiziționat în vara trecută.

Popa a fost cel de-al treilea portar al Astrei, în turul campionatului jucând în aproape toate meciurile formației secunde, din Liga 3, dar a fost și pe banca echipei mari, în patru partide.

Mihai este cel de-al treilea transfer oficial făcut de Rapid, după Valentin Alexandru și Paul Copaci, însă alți doi tineri noi vor juca pentru formația mare, Eric Finica, cel care va avea dreptul de a juca pentru echipa mare, și Cristian Ignat, promovat de la echipa secundă, însă care este o mare speranță”, a anunțat Rapid.

Rapid joacă ultimul meci amical sâmbătă, de la ora 12:00, la Chiajna, cu Concordia, partidă care se va desfășura cu porțile închise.

Pe aceeași temă