FK Csikszereda, o victorie și o remiză înregistrate în această săptămână în cantonamentul din Cipru. Programul ciucanilor a fost dat peste cap

Marius ANGHEL 05 Feb. 2020, 12:34 Pregătiri, amicale

FK Csikszereda a desfășurat două meciuri amicale în primele zile ale acestei săptămâni, însă niciunul dintre adversarii întâlniți nu sunt dintre cei anunțați la început în programul jocurilor test pentru cantonamentul din Cipru. Echipa antrenată de Valentin Suciu a câștigat cu 1-0 partida cu Digenis Akritas Morphou FC (Cipru) și a remizat, scor 0-0, cu Rigas FS (Letonia).

1-0 cu Digenis Morphou

Conform programului anunțat inițial, FK Csikszereda ar fi trebuit să o întâlnească duminica trecută pe FK Suduva, echipă din prima ligă a Lituaniei, însă în locul acesteia a avut meci cu Digenis Akritas Morphou FC. Jocul cu echipa de ligă secundă din Cipru, care joacă în play-out, pentru evitarea retrogradării, a avut însă loc luni.

Partida cu Digenis Morphou a fost câștigată cu 1-0 de ciucani, prin golul marcat în minutul 55 de Janos Botorok, un jucător promovat de la academia clubului.

FK Csikszereda, cu Digenis Morphou: Bordas – Palmes (Majzik 60), Csala (Csonka 60), Gergely (Intzidis 60), Simo (Marrone 60), Pal (Veres 60), Antal (Kalman 60), Bara (Erdei 60), Botorok (Pinter 60), Magyari (Hamed 60), Bajko (Schieb 60).

0-0 cu Rigas FS

A doua zi, marți, echipa din Miercurea Ciuc a avut programat un nou amical. În fața elevilor lui Valentin Suciu a fost Rigas FS (FK RĂ«gas Futbola skola), a doua clasată în sezonul 2019 al primei ligi din Letonia. Cu câteva zile în urmă, acest adversar pierdea cu 4-2 jocul cu „U” Cluj, divizionară secundă aflată și ea în cantonament în Cipru.

FK Csikszereda a înregistrat însă doar o remiză albă, scor 0-0, cu Rigas FS. După acest joc, antrenorul Valentin Suciu a transmis că nu a existat nicio diferență de nivel între cele două formații și că a fost un meci echilibrat.

FK Csikszereda, cu Rigas FS: Gyenge (Bartok 60) – Majzik (Palmes 60), Csonka (Csala 60), Intzidis (Gergely 60), Marrone (Simo 60), Veres (Pal 60), Kalman (Antal 60), Erdei (Bara 60), Pinter (Botorok 60), Hamed (Magyari 60), Schieb (Bajko 60).

Conform programului anunțat inițial, echipa ciucană ar mai trebui să joace încă trei amicale în Cipru, însă pe site-ul oficial al acesteia nu a transmis care va fi următorul adversar. Pe 5 februarie, adică astăzi, ar fi trebuit să o întâlnească pe Anorthosis Famagusta. E puțin probabil ca acesta să aibă loc, având în vedere că Suciu și-a testat jucătorii în această săptămână deja de două ori.

Amicalele echipei FK Csikszereda în cantonamentul din Cipru:

25 ianuarie: 1-4 cu Gornik Zabrze (Liga 1 Polonia) / Bajko Barna
31 ianuarie: 1-1 cu FK Cukaricki (Liga 1 Serbia) / Szilard Kalman (penalty)
3 februarie: 1-0 cu Digenis Akritas Morphou FC (Liga 2 Cipru) / Janos Botorok
4 februarie: 0-0 cu Rigas FS (Liga 1 Letonia)
5 februarie: Anorthosis Famagusta (Liga 1 Cipru)?
9 februarie: FC Banants (Liga 1 Armenia)?
13 februarie: FC Ararat Erevan (Liga 1 Armenia)?

În țară, trupa din Miercurea Ciuc a disputat două meciuri amicale, 4-0 cu Colțea Brașov (Liga 4 Brașov) și 2-0 cu CSM Ceahlăul Piatra Neamț (Liga 3, Seria 1).

Marius ANGHEL 05 Feb. 2020, 12:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă