FC Argeș a câștigat amicalul cu CS Balotești. Emil Săndoi n-a comentat nimic despre pierderea lui Robert Grecu

Marius ANGHEL 17 Jul. 2018, 18:37 Pregătiri, amicale

FC Argeș a jucat în această după-amiază încă un meci amical cu o colegă de campionat. La Pitești a venit CS Balotești, pe care jucătorii lui Emil Săndoi au învins-o cu 2-1. Sâmbătă, alb-violeții remizaseră, scor 1-1, pe același stadion, cu Academica Clinceni.

Testul desfășurat pe stadionul „Nicolae Dobrin” a început sub nota de dominare a ilfovenilor, care au și deschis scorul chiar la prima ocazie de gol pe care au avut-o. După ce a driblat câțiva adversari, Clătinici a înscris cu un șut din interiorul careului.

Bucuria Baloteștiului nu a durat însă decât un sfert de oră, pentru că Ionuț Șerban a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj în urma unei acțiuni individuale. Piteștenii au forțat apoi desprinderea pe tabela de marcaj și au mai punctat încă o dată prin Buhăescu, care a pus latul la centrarea de manual a lui Șerbănică. Acesta a și fost scorul primei reprize, dar și al meciului.

După pauză, echipa lui Emil Ursu a alergat după egalare. Cel mai aproape de gol a fost Niculae, pe final, însă Nicușor Grecu a fost salvat de bara laterală.

FC Argeș: Ureche – Tofan, Turda, Vișa, Hreniuc – R. Costin, I. Șerban, Șerbănică, Buleică – Buhăescu, I. Năstasie. După pauză au mai intrat: N. Grecu, Oct. Popescu – D. Oancea, Borțosu, Olteanu, A. Popa, Andr. Panait, Tăbăcariu, Ct. Barbu, Nilă. Antrenor: Emil Sandoi

CS Balotești: Fulga – C-tin. Dedu, Flămânzeanu, Marciuc, Filip – Ghiță, C. Predescu, M. Neagu, Vasile – Marin, Clătinici. După pauză au mai intrat: Iordan, Catană, Riza, Novacek, Vas. Niculae, Gojnea, C. Mihai, Marciuc, Neamțu și F. Paraschiv. Antrenor: Emil Ursu

Săndoi: „Jucătorii se adaptează la cerințele noastre”

La finalul meciului, Emil Săndoi s-a declarat mulțumit de implicarea jucătorilor, nu vrea să evidențieze sau să critice pe cineva.

„Un antrenament bun până la urmă pentru noi. Asta ne-am și propus pentru astăzi, să folosim două echipe. E adevărat că am fost obligați să folosim toți jucătorii pe durata întregii partide. Ne-am atins scopul din punct de vedere fizic și din punct de vedere tehnico-tactic. Nu contează rezultatele în perioada asta. Au intrat și niște jucători tineri, unii chiar foarte tineri în repriza a doua. Au reușit să se adapteze destul de repede la cerințele noastre. Mai trebuie să mai treacă o perioadă, mai trebuie să mai lucreze, să mai stea cu noi pentru a se integra complet. Vom merge în cantonament la Curtea de Argeș pentru un semicantonament. Eu sunt mulțumit de implicarea fotbaliștilor pe care îi am în lot. Nu vreau să evidențiez sau să critic pe cineva după fiecare amical. Nu îmi place nici după meciurile oficiale să fac acest lucru. Este important că ne-am atins scopul pentru antrenamentul de astăzi”, a spus antrenorul echipei piteștene, citat de pagina de facebook a celor de la FC Argeș.

FC Argeș l-a pierdut pe Robert Grecu. Săndoi n-a comentat nimic

FC Argeș l-a pierdut încă de ieri pe Robert Grecu, jucător împrumutat de la Viitorul și care a trecut pentru o scurtă perioadă și pe la FCSB. Mijlocașul dreapta a fost solicitat înapoi de echipa constănțeană pentru a-l direcționa către Petrolul Ploiești. E o lovitură de imagine pe piteșteni, însă Emil Săndoi nu a spus numic despre această pierdere. În schimb, antrenorul a vorbit despre menținerea în lot a jucătorilor nou-veniți, dar și dorința de a mai aduce încă un fotbalist care să facă diferența.

„De plecat, nu va mai pleca niciun jucător. Ne-am hotărât în ceea ce privește pe unii dintre cei care au activat la echipă și în sezonul trecut. Jucătorii nou-veniți vor rămâne în continuare. Dacă apare posibilitatea unui transfer în perioada următoare, un jucător de care avem nevoie, îl vom lua. El trebuie să facă diferența și să fie ca valoare peste ce avem acum. Nu putem garanta ce se va întâmpla. Avem câțiva jucători care pot evolua pe mai multe posturi, fotbaliști care și în sezonul trecut au jucat în mai multe poziții, în funcție de sistem. În amicalul cu Academica Clinceni am evoluat într-un sistem, iar cu Baloteștiul în alt sistem. Vrem să pregătim mai multe sisteme, ca de fiecare dată să avem la dispoziție un plan B sau chiar un plan C. Din punctul ăsta de vedere, sunt mulțumit pentru că o serie de jucători au demonstrat că pot avea o polivalență cu evoluții cel puțin satisfăcătoare”, a mai spus Emil Săndoi.

Următorul amical al echipei FC Argeș e programat sâmbătă, de la ora 11:00, la Curtea de Argeș, cu FC R București.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 17 Jul. 2018, 18:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă