EXCLUSIV | Gabriel Torje se antrenează cu o echipă din Timișoara! „Ne-a rugat frumos.” Fostul internațional, tot fără angajament

EXCLUSIV | Gabriel Torje se antrenează cu o echipă din Timișoara!**

Gabriel Torje (29 de ani) nu trece prin cel mai bun moment din carieră. Dacă în urmă cu 11 ani, la transferul său de la Poli la Dinamo, Vasile Turcu, decedat între timp, jubila spunând că „am luat inima Banatului”, acum mijlocașul dreapta e fără angajament. Deoarece nu este sub contract, Torje a apărut de câteva zile la antrenamentele Ripensiei, la stadionul Electrica din Timișoara!

Informația ProSport a fost confirmată de președintele clubului Ripensia, Dumitru Mihu. „Se pregătește cu noi până își va găsi un angajament. E de vreo trei zile la antrenamente cu noi. Ne-a rugat frumos dacă se poate pregăti cu noi și nu am avut nimic împotriva”, a declarat Mihu pentru Liga2.ProSport.ro.

Întrebat dacă îi vor face și ei o ofertă în caz că nu găsește vreun angajament, Mihu a spus că nu ia în calcul această variantă. „Nu am ajuns în acest punct. El caută altceva”, cu referire la faptul că Torje a căutat mereu angajamente foarte profitabile din punct de vedere financiar, uneori chiar în detrimentul cariere sale.

În cariera, Torje a trecut pe la Poli Timișoara, CFR Timișoara, Dinamo, Udinese (Italia), Granada, Espanyol Barcelona (ambele din Spania), Konyaspor, Osmanlispor (ambele din Turcia), Terek Groznyi (Rusia), Karabukspor (Turcia), a revenit la Dinamo și apoi a mers la Sivasspor (Turcia).

În sezonul trecut, Torje a evoluat 851 de minute în 20 meciuri, doar în opt începute ca titular, fără să înscrie, pentru Sivasspor. Pentru naționala României, mijlocașul timișorean are 56 de meciuri și 11 goluri.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă