Dunărea Călărași a câștigat cu 7-0 amicalul cu Spicul. Au fost prezentate noile achiziții ale iernii

După 2-1 cu Unirea Slobozia, Dunărea Călărași s-a distrat în al doilea amical al acestei perioade de pregătire. Astăzi de dimineață, pe sinteticul de la Prefab Arena, jucătorii lui Adrian Mihalcea au „șters pe joc” cu Spicul Vâlcelele, echipă din Liga 4, pe care au învins-o cu 7-0. Dacă în prima repriză au înscris de cinci ori, în partea secundă au lăsat-o mai moale și au mai punctat doar de două ori. Au înscris Danciu, Kanda, de două ori, Ciocâlteu, Ibrian, Ștefan și Balint.

În acest test au evoluat toate noile achiziții prezentate de conducere chiar înainte de joc: Cristian Pușcaș, Ștefan Mardare, Călin Cristea, Alexandru Cincă, Cătălin Țîră, Bogdan Stancu și Muhuț, acesta din urmă revenit la club după împrumutul la dunărea Grădiștea.

Dunărea (prima repriză): C. Lungu – Ibrian, Mardare, Sil. Matei, Bg. Stancu – Bg. Danciu, Cr. Pușcaș, C. Cristea, Ciocâlteu – Țîră, Kanda
Dunărea (a doua repriză): Gab. Popa – Țenea, Ibrian, Sil. Matei (Cr. Pușcaș), Muhuț – Dat, Cincă, Preoteasa, V. Petre – M. Ștefan, Val. Balint.

Dunărea și-a prezentat cele șase noi achiziții

Înainte de desfășurarea meciului amical cu Spicul, conducerea clubului Dunărea a organizat o conferință de presă în care a prezentat achizițiile bifate până în acest moment. Șase noi jucători au semnat cu formația călărășeană, un altul a fost readus în lot după ce i-a expirat împrumutul, iar la capitolul plecări a fost trecut sârbul Borisz Zsivanovics.

„Avem șase jucători nou veniți, o revenire a unui jucător care fusese împrumutat și o prelungire de contract. Este vorba despre Ștefan Mardare, Cristian Pușcaș, Călin Cristea, Bogdan Stancu, Alexandru Cincă și Cătălin Țîră. Cam astea sunt noutățile noastre. Din punctul meu de vedere, ne-am acoperit pe toate posturile. Ar mai fi vorba de un singur transfer, încă un atacant pe care îl așteptăm astăzi să sosească la Călărași și dacă ne vom înțelege, vom semna și cu el contractul. Ca revenire este Costin Mihuț, care s-a întors după împrumutul de la Dunărea Gărdiștea. Ar mai fi și o prelungire de contract pe doi ani cu Bobo Kanda”, ca declarat, citat de Arena, președintele Bogdan Leu.

Amicale cu Popești Leordeni și Înainte Modelu

Altfel, călărășenii și-au stabilit și următorii doi adversari pe care îi vor întâlni în perioada următoare. Pe 4 februarie vor juca pe sinteticul de la Prefab Arena cu SC Popești Leordeni, iar pe 8 februarie o vor întâlni pe Înainte Modelu. Antrenorul Adrian Mihalcea își mai dorește adoi încă două-trei meciuri de pregătire până la reluarea campionatului.

Foto: Arena

Pe aceeași temă