Meciul dintre Academica Argeș și Rapid CFR Suceava poate fi urmărit LIVE video pe internet

Marius ANGHEL 17 Mar. 2015, 16:45 Liga 2
Meciul dintre Academica Argeș și Rapid CFR Suceava** poate fi urmărit LIVE video pe internet

După ce au început să transmită live pe internet, pe site-ul clubului, meciurile de pe teren propriu, primul fiind cu CS Balotești, din etapa a 18-a, Academica Argeș continuă această tradiție unică în campionatul Ligii 2. Miercuri, în intermediară, echipa ce-și desfășoară jocurile „acasă” la Pitești, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, își va transmite și jocul cu Rapid CFR Suceava, de la ora 15:00.

Confruntarea dintre ocupantele locurilor doi și trei din Seria I va putea fi urmărită de fanii celor două echipe și pe net, atât pe adresa supertv.ro/live, partenerul clubului Academica, pe site-ul oficial al echipei, cât și pe Liga2.ro, în cadrul player-ului integrat în acest articol. Acest video este accesibil celor din afara judetului Argeș, dar și celor de peste hotare.

 
Academica Argeș și Rapid CFR Suceava au adunat 40 de puncte în primele 19 etape ale Ligii 2 și au cu patru mai puține față de liderul FC Voluntari. Cu trei etape înainte de finalul returului cele două echipe încearcă să se apropie de ilfoveni pentru a avea șanse la promovare în play-off. Victoria este obligatorie, mai ales că Voluntariul câștigă trei puncte în această intermediară fără să joace.
 
Mulțumim pe această cale clubului Academica Argeș care a avut amabilitatea de a ne oferi posibilitatea de a prelua fluxul video de pe site-ul oficial al grupării piteștene.
Marius ANGHEL 17 Mar. 2015, 16:45 Liga 2
Pe aceeași temă