Marius Lăcătuș va fi antrenorul Iașiului!

Marius ANGHEL 11 Oct. 2013, 19:05 Liga 2
Marius Lăcătuș** va fi antrenorul Iașiului!

Refuzați astăzi de Basarab Panduru, oficialii ieșeni s-au repliat rapid și au bătut palma cu fostul internațional Marius Lăcătuș pentru a prelua banca tehnică din Copou. Președintele Florin Prunea s-a înțeles telefonic în privința contractului cu Lăcătuș, iar tehnicianul va fi prezentat la echipă duminică dimineață.

„Marius Lăcătuș va fi viitorul antrenor al echipei. Ne-am înțeles cu el telefonic, îl aștept să vină în Iași și să semnăm documentele. Nu va veni să negociem, pentru că am ajuns la un acord, va veni să semneze. Este antrenorul cu care vorbim de mai mult timp și pe care ni l-am dorit. Acum trebuie să strângem rândurile și să trecem la treabă. Sper să ajungă cât mai repede în Iași, asta în funcție de ce legături va avea din Spania”, a declarat președintele executiv Florin Prunea, care a mai colaborat cu Lăcătuș atât la echipa națională, unde au fost colegi de cameră, cât și la FC Brașov.

„Este o alegere foarte bună pentru club, sunt convins că Marius va avea rezultate bune la Iași și ne va ajuta să promovăm în Liga I. Vorbim despre un fost mare jucător și despre un antrenor care a antrenat echipe bune în cariera sa, inclusiv Steaua. El va fi prezentat duminică în vestiar”, a adăugat și Leonida Antohi, președintele Comitetului Director al CSMS Iași.

Lăcătuș este așteptat în Iași sâmbătă seară, iar duminică ar putea efectua primul antrenament în Copou, după ce va fi prezentat jucătorilor.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 11 Oct. 2013, 19:05 Liga 2
Pe aceeași temă