Marian Rada, demis de la ACS Berceni. Noul antrenor al ilfovenilor este un fost jurnalist și ofițer de presă la Steaua

Marius ANGHEL 26 Apr. 2016, 19:30 Liga 2

Înfrângerea de la Pojorâta, 0-1 cu Bucovina, și remiza de pe teren propriu de sâmbătă, 1-1 cu CS Balotești, au produs tensiuni la ACS Berceni. Echipa ilfoveană a pierdut prima poziție din play-out-ului Seriei I a Ligii 2, a ajuns să mai aibă doar două puncte avans față de gruparea care va merge la barajul de menținere, iar acest lucru nu i-a încântat pe conducători. Astfel, s-a decis înlocuirea lui Marian Rada, antrenor numit în funcție la finalul lunii noiembrie 2015. Potrivit IlfovSport, conducerea administrativă i-a reproșat lui Rada jocul slab al echipei și apoi l-a numit ca nou antrenor pe Răzvan Rotaru.

Răzvan Rotaru, un fost jurnalist și ofițer de presă al Stelei, e la prima sa experiență ca antrenor principal. Până acum, Rotaru a fost „secundul” lui Mihai Stoichiță în Kuwait, apoi a colaborat cu Marius Baciu și Erik Lincar la Concordia Chiajna, iar ultima dată a fost „secundul” lui Stoichiță la Petrolul.

„Berceni merită să rămână în Liga a II-a. Are o bază sportivă de invidiat. Vom respecta adversarii, însă la sfârșitul sezonului sunt sigur că vom rămâne în eșalonul al doilea. Asta e cel mai important”, a declarat Răzvan Rotaru pentru IlfovSport.

Astfel, ACS Berceni își schimbă din nou antrenorul după ce acest sezon l-a început sub conducerea lui Marin Dragnea, iar înaintea de numirea lui Marian Rada interimatul a fost asigurat de jucătorul Epaminonda Nicu, căpitanul echipei.

Rada își încheie astfel aventura la ACS Berceni după 14 meciuri. În această perioadă a obținut 6 victorii, 4 egaluri și 4 înfrângeri. Ilfovenii au ratat calificarea în play-off și acum se lupte în play-out pentru menținerea în Liga 2, locul 2 asigurându-le deocamdată acest lucru.

În următoarea etapă, a 4-a a play-out-ului, ACS Berceni joacă vineri, de la ora 17:00, în deplasare, cu Rapid CFR Suceava, în deplasare.

Marius ANGHEL 26 Apr. 2016, 19:30 Liga 2
Pe aceeași temă