FC Voluntari ia antrenorul liderului Ligii 2. Dragomir: „Ne-am înțeles, aveam nevoie de un dur!”. Ganea, replică amuzantă: „Nu știu nimic”

Marius ANGHEL 24 Jan. 2016, 14:13 Liga 2
FC Voluntari ia antrenorul liderului Ligii 2.** Dragomir:

Ionel Ganea va fi noul antrenor al celor de la FC Voluntari. Deși la numirea sa în funcția de președinte de onoare al clubului ilfovean Dumitru Dragomir declara că este tentat să-l păstreze pe Gigi Mulțescu, se pare că în cele din urmă tehnicianul în vârstă de 64 de ani va fi înlocuit.

Ionel Ganea vine de la liderul Seriei 1 din Liga a 2-a, Dunărea Călărași, și va semna contractul în cursul acestei zile. Ganea va semna inițial o înțelegere valabilă până la finalul sezonului și dacă va reuși să salveze echipa de la retrogradare i se va prelungi contractul și pentru sezonul următor.

Contactat de ProSport, Dumitru Dragomir a confirmat informația: „Aveam nevoie de un dur. Am referințe foarte bune despre el, este un băiat serios și muncitor. I-am făcut fișa, știu la ce oră se culcă, știu ce relații are cu jucătorii”.

Ionel Ganea spune, însă, că nu a discutat cu nimeni: „Eu sunt în cantonament cu Dunărea Călărași. Nu știu nimic. Sunt pe primul loc aici”. Întrebat dacă este posibil ca săptămâna viitoare să antreneze o altă echipă, fostul internațional a declarat: „Asta mai vedem. Depinde de ce echipă, depinde de condiții”.

FC Voluntari se află în acest moment pe locul 13 în clasament, cu doar 15 puncte. Gruparea ilfoveană a obținut doar două victorii în actuala stagiune cu Petrolul și cu CS Universitatea Craiova.

Marius ANGHEL 24 Jan. 2016, 14:13 Liga 2
Pe aceeași temă