FOTO | Gest superb al fanilor rapidiști! Ce banner au afișat la meciul cu Dacia Unirea Brăila

Marius ANGHEL 14 May. 2016, 14:24 Diverse

Suporterii rapidiști au afișat sâmbătă, în timpul meciului cu Dacia Unirea Brăila, un banner prin care susțin o campanie de strângere de fonduri pentru copiii diagnosticați cu tulburare de spectru autist.

„Aceiași golani, mereu solidari. SMS – HELP – 8846- #helpautism” este sloganul prin care suporterii rapidiști, probabil cei mai inimoși din România, îi cheamă pe fani să doneze 2 euro prin SMS la numărul 8846, cu mesajul HELP.

Suporterii rapidiști nu sunt la prima „ispravă” de acest fel. De exemplu, de Crăciun  ei vizitează centre de copii și le dăruiesc cadouri micuților.

Meciul de Liga a 2-a Rapid – Dacia Unirea Brăila, contând pentru etapa a 7-a din play-off, Seria 1, s-a desfășurat sâmbătă pe stadionul Giulești.

Sloganul afișat sâmbătă de rapidiști face referire la campania „Fii tu legătura lui cu lumea! Ajută-l!”, inițată de Asociația Help Autism. Campania a fost lansată cu scopul de a strânge fonduri pentru susținerea copiilor diagnosticați cu tulburare de spectru autist. Campania se desfașoară în perioada 25 aprilie 2016 – 14 iulie 2016, iar spotul de promovare al acesteia este deja difuzat pe canalele media.

Marius ANGHEL 14 May. 2016, 14:24 Diverse
Pe aceeași temă