Ajutor pentru Ionuț Popa! Dennis Man și Ciprian Rus, printre cei care se implică într-o campanie de strângere de fonduri pentru antrenorul grav bolnav

Marius ANGHEL 10 Dec. 2019, 11:09 Diverse
Ajutor pentru Ionuț Popa!** Dennis Man și Ciprian Rus, printre cei care se implică într-o campanie de strângere de fonduri pentru antrenorul grav bolnav

Starea de sănătate a antrenorului Ionuț Popa (66 de ani) s-a înrăutățit în ultima perioadă, costurile tratamentelor au depășit posibilitățile familiei, astfel că mai mulți foști elevi ai lui Popică s-au decis să ia atitudine și să inițieze o campanie de strângere de fonduri. Printre aceștia se numără și actualul căpitan al echipei UTA, Ciprian Rus, cât și Dennis Man, fost jucător al clubului arădean, acum la FCSB.

Dennis Man a lansat un apel umanitar pentru fostul său antrenor pe contul său de Instagram, acolo unde cere urmăritorilor săi sprijin financiar.

„Fostul nostru antrenor, Ionuț Popa, are nevoie de ajutorul vostru! Acesta suferă de mai multe luni din cauza problemelor de sănătate, care au implicat cheltuieli medicale semnificative. Starea sa s-a agravat recent și acum are nevoie mai mult ca oricând de susținerea noastră.

Mai presus de acestea, însă, reținem implicarea sa în momentele dificile pe care le-am întâmpinat împreună și culoarea pe care Popică o aduce sportului nostru.
Cei care pot și doresc să îl susțină în vederea acoperirii costurilor tratamentului său, o pot face printr-o donație în contul:

Raiffeisen Bank
RO51 RZBR 0000 0600 1141 5017

Titularul contului este fiica fostului nostru antrenor, Medamira Popa.

Vă mulțumim!”, a postat Dennis Man.

Și căpitanul liderului Ligii 2, UTA, Ciprian Rus, face apel pentru ajutotarea fostul antrenor al Campioanei Provinciei.

„Am înțeles că sunt costuri destul de mari pentru tratamentul lui nea” Popică, m-aș bucura să ne mobilizăm pentru un om, un profesionist, care a dorit și dorește numai binele UTA-ei. Aș vrea să merg cu Melinte la dânsul, căci nu am mai fost demult, sper să avem și cred că vom aveam vești ceva mai bune, căci e un luptător”, a spus Ciprian Rus.

Problemele lui Ionuț Popa s-au agravat la începutul anului 2019

Problemele de sănătate ale lui Ionuț Popa s-au agravat de la începutul anului 2019. Experimentatul antrenor arădean a început să se simtă rău de pe la mijlocul lunii ianuarie și a trecut pe la pe la mai mulți medici din Arad, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca și mai apoi Viena. Inițial, se vorbea despre o semipareză facială, dar starea de rău a persistat și după sesiunile de fizioterapie. Pe la începutul lunii martie, un doctor neurolog de la Spitalul Clinic Județean din Timișoara i-a impus lui „Mister” restricții clare legate de stilul de viață și, astfel, acesta a fost în imposibilitatea de a mai conduce antrenamentele UTA-ei.

Popa a avut simptome de amorțeli în zona facială și nu mai putea vorbi, pentru ca mai apoi să nu mai reușească să miște un ochi. Dacă inițial doctorii au crezut că au de a face cu afecțiunile rezultate în urma unui atac cerebral ori unui infarct miocardic, ipotezele nu au stat în picioare, astfel că Ionuț Popa a fost supus unor mai multe analize foarte costisitoare, atât în țară, cât și în străinătate.

Ultimul meci în care Ionuț Popa a stat pe bancă la UTA a fost cel cu ACS Poli, fosta sa echipă, la Arad, pe 9 martie 2019. UTA s-a impus cu 2-1.

Marius ANGHEL 10 Dec. 2019, 11:09 Diverse
Pe aceeași temă