Decizie ȘOC la Dunărea Călărași. Președintele clubului și-a dat demisia după o întâlnire cu șeful Consiliului Județean și al AJF Călărași

Marius ANGHEL 19 May. 2017, 21:07 Liga 2
Decizie ȘOC la Dunărea Călărași.** Președintele clubului și-a dat demisia după o întâlnire cu șeful Consiliului Județean și al AJF Călărași

Chiar dacă președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, anunța zilele trecute că Dunărea Călărași va avea tot sprijinul pentru ca în următorul sezon să tragă la promovare, iar între timp s-a bifat deja primul transfer, aducerea atacantului Gelu Velici, și este aproape să-l facă și pe al doilea, mijlocașul Silviu Pană de la Olimpia Satu Mare, se pare că la echipa de pe malul Borcei nu toate lucrurile sunt roz. Un reproș al președintelui Asociației Județene de Fotbal Călărași la adresa clubului din Liga 2 și o numire a acestuia în postul de consilier personal pe probleme de sport al președintelui CJ l-a determinat pe Bogdan Leu, conducătorul Dunării, să își prezinte demisia, anunță Sport călărășean.

Declarația lui Dorinel Dincă, președintele AJF Călărași, la adresa clubului Dunărea, cum că nu se promovează jucători locali în echipă, l-a supărat pe Leu. „Degeaba se investește în copii și juniori și ne mândrim cu rezultatele lor, dacă la echipa mare, a Dunării Călărași, nu li se dă nicio șansă”, a declarat Dincă pentru Argument, în cursul zilei de miercuri.

A doua zi, joi, Bogdan Leu s-a prezentat la biroul lui Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași, nemulțumit fiind de afirmațiile lui Dincă, iar, acolo, s-a întâlnit cu cel care i-a produs supărarea. Leu a fost anunțat că lui Dincă i se oferă postul de consilier personal pe probleme de sport al președintelui CJ și că va trebui să colaboreze în următoarea perioadă în privința transferurilor la Dunărea. Potrivit Sport călărășean, conducătorul Dunării nu a fost de acord cu acest lucru și a anunțat că părășește clubul. Imediat a convocat Adunarea Generală a Acționarilor, unde și-a prezentat demisia.

Totuși, Dunărea nu va rămâne imediat fără președinte, fiindcă Leu va rămâne la club până pe 30 iulie 2017, timp în care Vasile Iliuță va fi obligat să găsească un înlocuitor.

 au colaborat în trecut și la AJF Călărași, iar primul a sfârșit prin a-și da demisia.

Marius ANGHEL 19 May. 2017, 21:07 Liga 2
Pe aceeași temă