Ultimatum la Arad! Șefii UTA-ei vor interveni la nivelul băncii tehnice dacă nu vor fi mulțumiți de rezultatul cu liderul: „Vom fi nevoiți”. Jucătorii, motivați cu o primă dublată

Marius ANGHEL 27 Mar. 2019, 19:07 Campionat
Ultimatum la Arad! Șefii UTA-ei vor interveni la nivelul băncii tehnice dacă nu vor fi mulțumiți de rezultatul cu liderul:

Fără punct acumulat în ultimele două meciuri și cu golaveraj 0-6, după 0-4 acasă cu Luceafărul Oradea și 0-2 în deplasare cu Academica Clinceni, UTA nu e mândră deloc de „performanțele” reușite și încearcă la finalul acestei săptămână să iasă din această criză. Duminică, de la ora 13:00, la Arad, „Bătrâna Doamnă” joacă împotriva liderului campionatului Ligii 2, Sportul Snagov, o echipă care a demonstrat runda trecută că nu este invincibilă, având în vedere că n-a putut-o învinge pe teren propriu tocmai pe ultima clasată ACS Poli (scor 0-0), cu toate că timișorenii au jucat o jumătate de oră în inferioritate numerică.

Conducerea clubului UTA a anunțat, printr-un comunicat de presă, că le oferă jucătorilor o primă dublată pentru a învinge Snagovul, însă și faptul că, dacă nu o vor face, vor fi „nevoiți să intervenim la nivelul acestui interimat” asigurat de Cristian Păcurar și Dan Țapoș. Antrenorul secund și cel cu portarii pregătesc singuri echipa în ultimele trei săptămâni, după ce starea de sănătate a lui Ionuț Popa s-a agravat, antrenorul principal intrând în concediu medical după ce ultimul doctor pe care l-a vizitat i-a transmis ca, până îi sosește rezultatul, să nu facă efort, să nu stea în frig și să nu aibă schimbări bruște de stări de spirit, indiferent că sunt emoții pozitive sau negative.

„Echipa noastră a fost nevoită – din motive medicale – să abordeze ultimele etape din campionatul ligii secunde fără antrenorul principal pe banca tehnică. Absența a fost resimțită la nivelul prestației echipei.

Conducerea clubului UTA este alături de domnul Ionuț Popa, căruia îi dorim însănătoșire cât mai grabnică și revenirea alături de echipă.

Obiectivul clubului nostru, prin construcția începută în acest an, vizează sezonul următor, fără a neglija prezentul, oferind, în acest sens, o primă majorată la meciul de la Clinceni. De asemenea, la meciul cu Sportul Snagov, de duminică, echipa joacă pe o primă dublată.

Avem încredere în continuare în valoarea jucătorilor noștri și în interimatul existent acum pe banca tehnică. Însă, în cazul în care rezultatul meciului cu Snagov nu va fi unul pozitiv, sau prestația echipei nu va fi îmbunătățită, vom fi nevoiți să intervenim la nivelul acestui interimat”, sună comunicatul clubului UTA.

Astfel, în situația în care rezultatul obținut cu Sportul Snagov nu va fi unul pe placul conducerii clubului, UTA ar putea fi a treia echipă din Liga 2 care își schimbă antrenorul în 2019. Deci să nu se mai aștepte verdictul doctorului în cazul lui Ionuț Popa, dacă antrenorului i se va permite să continue pe banca tehnică sau i se va recomanda să aibă grijă de sănătatea sa. Până acum, FC Argeș l-a înlocuit pe Emil Săndoi cu Augustin Eduard, iar Petrolul pe Mugurel Cornățeanu cu Gheorghe Mulțescu.

Înaintea etapei a 27-a, UTA se află pe locul 8 în Liga 2, cu 35 de puncte, iar Sportul Snagov e lider, cu 59 de puncte. În tur, ilfovenii au câștigat cu 2-1, prin golurile marcate de Darius Buia (61) și Cristian Dănălache (90+4 – pen.), respectiv Ciprian Rus (66).

Marius ANGHEL 27 Mar. 2019, 19:07 Campionat
Pe aceeași temă