Scandalul continuă la Sportul! Novac: „A fost ultimul meu meci aici. Ori mă transfer, ori mă las”

Mihai Andries 16 Mar. 2013, 16:48 Campionat

Meciul dintre Dinamo ll și Sportul Studențesc a adus noi schimbări în tabăra studenților. Noul antrenor Ionuț Voicu a intrat în vestiar încercând să facă un prim 11, dar acolo a întâlnit nu una… ci două echipe, cea de juniori și echipa mare. A alcătuit foaia de joc cu juniorii, iar la rezerve au fost trecuți și doi jucători de la echipa mare, este vorba de Cioranu și Novac.  

„Nu s-a pus niciodată problema ca noi să nu jucăm. Astăzi antrenorul a făcut lotul pentru meciul cu Dinamo și a ales să joace cu juniorii, iar ca rezerve au fost trecuți și doi jucători de la prima echipă. Eu și Cioranu. Ceilalți nu au fost trecuți pe foaia de joc nu datorită lor, așa a ales antrenorul. Probabil a mizat pe faptul că juniorii au făcut și antrenament, noi nu am făcut antrenament de 4 luni de zile.Sincer nu știu cum am ajuns noi pe acea foaie” a spus Daniel Novac.

Novac a fost trecut pe foaia de joc în locul portarului de rezervă

„Este incredibil ce s-a întâmplat. Pe foaia de joc, la rubrica rezerve, primul jucător este trecut portarul, iar acela am fost eu. Neavând trening să stau pe bancă, ținând cont că era foarte frig, am luat un tricou de portar că era cu mânecă lungă. În timpul meciului, antrenorul ne-a întrebat ce jucăm. Nu ne cunoștea, credea că suntem juniori. Cioranu a fost vârf de atac la acest meci. În tur a jucat toate meciurile fundaș stânga. A întrebat ce mijlocași are, iar jucătorii au zis de mine și de un junior. Următoarea întrebare a fost….care e mai bun dintre voi? M-a ales pe mine, iar eu am încercat să îmi fac treaba. S-a văzut că nu suntem pregătiți” a adăugat mijlocașul Sportului

Novac amenință că renunță să mai joace dacă nu e lăsat să plece

„Pot spune că acesta a fost ultimul meu meci pentru Sportul. Dacă nu voi reuși să mă transfer la altă echipă probabil că mă voi lăsa. Numai pot continua așa. Suntem tratați ca niște sclavi. Nu am mai făcut un antrenament oficial de patru luni și acum mă trezesc că sunt trecut pe foaia de joc. Păi cum pot eu să joc la capacitate maximă?! Am întrebat ce program avem săptămâna viitoare și am primit un răspuns halucinant. Faceți ce ați făcut până acum. Păi nu am făcut nimic. Atunci faceți nimic în continuare. Luni la prima oră mă voi duce să termin și plângerea penală pe care am înaintat-o încă din noiembrie, pe foaia în care mi s-a adăugat acel 1 în fața sumei. Este tragic ce se întâmplă la această echipă” și-a încheiat Novac confesiunea.

 

Articol de Claudia DRAGU
Foto de Alexandru HOJDA

Mihai Andries 16 Mar. 2013, 16:48 Campionat
Pe aceeași temă