Interes major pentru returul barajului dintre Chindia și FC Voluntari. Miile de bilete, epuizate în mai puțin de o oră. Unde pot urmări jocul fanii rămași pe dinafară

Marius ANGHEL 13 Jun. 2018, 14:39 Campionat
Interes major pentru returul barajului dintre Chindia și FC Voluntari.** Miile de bilete, epuizate în mai puțin de o oră. Unde pot urmări jocul fanii rămași pe dinafară

A fost „bătaie” pe bilete la Târgoviște, în această dimineață, pentru participarea la returul barajului pentru deciderea ultimei echipe care va evolua în noul sezon al Ligii 1. Chindia (locul 3 în Liga 2) o întâlnește, astăzi, de la ora 17:30, pe teren propriu pe FC Voluntari (locul 6 în play-out-ul Ligii 1), iar ilfovenii au avantajul victoriei la limită, scor 1-0, obținută în tur, sâmbăta trecută.

Cele 4.500 de tichete tipărite de clubul Chindia s-au epuizat în mai puțin de o oră. Suporterii echipei dâmbovițene au luat cu asalt în această dimineață casa de bilete a stadionului „Eugen Popescu” pentru a primi invitațiile oferite gratis de conducătorii și înmânate personal de fostul căpitan Dragoș Pătru.

Clubul dâmbovițean a tipărit 4.500 de tichete și 500 de invitații, pe care le-a împărțit în mod gratuit. Restul locurilor stadionului din Târgoviște, până la 12.500, sunt restricționate, fiindcă arena este un pericol pentru spectatori și se poate dărâma oricând.

Ecran imens pe platoul Prefecturii

Fanii care s-au trezit mai târziu nu au mai apucat bilete și au plecat dezamăgiți acasă. Totuși, conducerea clubului Chindia a venit cu o idee de ultim moment. Văzând interesul ridicat pentru bilete la meciul retur cu FC Voluntari și pentru că altă variantă nu avea să introdusă spectatori pe stadion, a anunțat prin intermediul site-ului oficial că va monta un ecran imens pe platoul Prefecturii, acolo unde cei care nu au apucat bilete pot urmări jocul.

„Stimați suporteri,

Pentru că numărul maxim de bilete pe care le-am putut oferi, conform omologărilor FRF, a fost 4500, iar solicitarea extrem de mare, avem o veste bună pentru toți cei care nu reușesc să intre în posesia unui bilet de intrare pe stadion! Vă așteptăm alături de prieteni sau rude pe Platoul Prefecturii, acolo unde va fi montat un ecran imens pe care se va transmite partida dintre echipa noastră Chindia Târgoviște și FC Voluntari. Meciul va debuta la ora 17.30, așa că va trebui sa vă grăbiți pentru a prinde un loc cât mai bun.
Mulțumim pentru înțelegere și pentru că sunteți alături de noi! Hai, Chindia!”
, a transmis clubul Chindia.

AICI poți urmări LIVE-TEXT desfășurarea meciului retur al barajului dintre Chindia și FC Voluntari

Marius ANGHEL 13 Jun. 2018, 14:39 Campionat
Pe aceeași temă