Încă un club din Liga 2 își schimbă antrenorul în pauza de iarnă. Bogdan Argeș Vintilă nu mai continuă cu Metaloglobus

Marius ANGHEL 15 Dec. 2017, 21:14 Campionat
Încă un club din Liga 2 își schimbă antrenorul în pauza de iarnă.** Bogdan Argeș Vintilă nu mai continuă cu Metaloglobus

După FC Argeș, Ripensia Timișoara și Academica Clinceni, încă un club din Liga 2 își schimbă antrenorul în această pauză de iarnă, după 21 de etape scurse din acest sezon. Conducerea clubului Metaloglobus București a fost nemulțumită de parcursul echipei nou-promovate în prima parte a sezonului, astfel că a decis să se despartă de Bogdan Argeș Vintilă (45 de ani).

După 21 de etape desfășurate în acest sezon, Metaloglobus a încheiat prima parte a campionatului, la prima prezență în Liga 2 din istoria clubului, pe locul 15, chiar deasupra zonei retrogradării. Cu cele 20 de puncte acumulate, formația bucureșteană este însă la egalitate cu CS Balotești și Foresta Suceava, ocupantele ultimele două locuri care duc în Liga 3.

Bogdan Argeș Vintilă a preluat Metaloglobus în iulie 2016 și a promovat-o din Liga 3 în Liga 2. Fostul portar a scris pe pagina sa de facebook că s-a despărțit de echipa bucureșteană din cartierul Pantelimon.

„Săptămâna aceasta am încetat colaborarea pe cale amiabilă cu F.C. Metaloglobus București.
S-a încheiat o perioadă frumoasă din cariera mea, o experiență interesantă în Liga 3 și Liga 2. Am promovat și am contribuit la primii pași din istoria clubului în Liga 2.
Le mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din familia Metaloglobus în această perioadă și le doresc mult succes în continuare.
Vă urez tuturor sărbători fericite!”
, a scris Vintilă.

În cariera sa de antrenor, Bogdan Argeș Vintilă a mai antrenat pe Concordia Chiajna, Viitorul, FC Voluntari, dar și naționala under 17 a României.

În 21 de meciuri jucate în Liga 2, Metaloglobus a înregistrat 5 victorii, 5 egaluri, 11 înfrângeri, un golaveraj negativ: 17-29 și 20 de puncte. După succesul de la Mioveni cu 1-0, echipa bucureșteană a înregistrat apoi o serie de șase meciuri fără victorie, în ultimul joc, cu UTA, reușind să ia un punct, după un egal de 0-0. De șase partide, Metaloglobus nu a mai înscris și a primit 11 goluri.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 15 Dec. 2017, 21:14 Campionat
Pe aceeași temă