EXCLUSIV | Turris și-a găsit antrenor! Florin Bratu a preluat echipa după plecarea lui Erik Lincar

EXCLUSIV | Turris și-a găsit antrenor!** Florin Bratu a preluat echipa după plecarea lui Erik Lincar

Florin Bratu (39 de ani) s-a înțeles cu liderul din Liga 2, Turris-Oltul Turnu Măgurele, și va fi noul antrenor al echipei din Teleorman patronate de fiul lui Liviu Dragnea, Valentin. Din informațiile ProSport, cele două părți au bătut palma în cursul zilei de joi. Erik Lincar (41 de ani) și-a dat demisia de la Turris după primul eșec din acest sezon al Ligii 2, 2-3 cu Campionii FC Argeș.

Florin Bratu o preia pe Turris Oltul pe primul loc al Ligii 2, poziție pe care o ocupă de cinci etape consecutive. În primele nouă etape, pe locul 1 au stat UTA, de două ori, SCM Gloria Buzău, de două ori, și Turris Oltul Turnu Măgurele, de cinci ori.

UPDATE | Turris a confirmat venirea lui Bratu.

„BUN VENIT, FLORIN BRATU!

🤝📝Suntem bucurosi sa va anuntam ca noul antrenor al AFC Turris este Florin Bratu!
Tehnicianul a semnat un contract cu AFC Turris, iar maine va conduce primul antrenament al echipei noastre.

In vârstă de 39 de ani, Florin Bratu a mai antrenat de-a lungul carierei:
➡️ Dinamo II
➡️ CS Tunari
➡️ Romania U19
➡️ Dinamo
➡️ Aerostar Bacau

🏟Clubul nostru îi urează „Bun venit!” și să aibă parte de cât mai multe succese”, a anunțat clubul care se află pe locul 1 în Liga 2 după nouă etape.

În sezonul precedent al Ligii 2, Florin Bratu a pregătit-o pe Aerostar Bacău, echipă care la finalul sezonului a picat în Liga 3. Bratu n-a stat la Bacău până în ultima etapă. 20 de meciuri a antrenat-o fostul dinamovist pe Aerostar. A început cu o serie de trei victorii consecutive, pe parcurs a avut și o serie de cinci meciuri legate cu înfrângeri, iar în total a înregistrat șapte victorii, 11 înfrângeri și două egaluri.

În scurta sa carieră de antrenor, Florin Bratu a mai pregătit echipele Dinamo II, CS Tunari și Dinamo, cât și naționala Under 19 a României.

17 meciuri de invincibilitate pentru Turris sub comanda lui Erik Lincar

Turris-Oltul joacă următorul meci în campionat tocmai marți, de la ora 19:30, pe teren propriu, cu SCM Gloria Buzău, în etapa a 10-a a Ligii 2. După nouă etape din acest sezon sub conducerea lui Erik Lincar, echipa din Teleorman a înregistrat șapte victorii, un egal și o înfrângere, având golaverajul 20-5 și fiind lider în clasament, cu 22 de puncte. Următoarele clasate sunt UTA și SCM Gloria Buzău, ambele cu 19 puncte.

Cu Erik Lincar antrenor, Turris-Oltul a reușit să lege 15 victorii consecutive și 17 de invincibilitate, cuprinzând meciuri în Liga 3, Liga 2 și Cupa României. În ultimele două jocuri oficiale a pierdut în Cupa României, 2-3 acasă cu Academica Clinceni (Liga 1) și 2-3 în deplasare cu Campionii FC Argeș (Liga 2).

Pe aceeași temă