Cristian Ungureanu, demis de la Știința Miroslava după eșecul drastic cu Dunărea. Ieșenii i-au și găsit înlocuitor

Cristian Ungureanu, demis de la Știința Miroslava după eșecul drastic cu Dunărea.** Ieșenii i-au și găsit înlocuitor

Antrenorul Cristian Ungureanu (37 de ani) a plătit cu postul eșecul la scor, 0-6, suferit de Știința Miroslava pe terenul Dunării Călărași, sâmbătă, în cadrul etapei a 11-a a Ligii 2. Tehnicianul a fost demis de către conducerea clubului din comuna ieșeană Miroslava, iar în locul său a fost adus pe banca tehnică antrenorul secund al lui CSM Poli Iași, Adrian Kereszy. Acesta din urmă a acceptat oferta oficialilor Științei și va conduce miercuri dimineață primul antrenament al Miroslavei. Site-ul oficial sau pagina oficială de facebook a clubului din Miroslava nu anunță nimic despre această despărțire de Ungureanu sau despre instalarea pe banca tehnică a lui Adrian Kereszy.

Kereszy îl va avea secund la Miroslava pe Liviu Petrache, iar în perioada următoare va coopta în staff și un antrenor cu portarii.

Adrian Kereszy a fost antrenor secund la CSM Poli Iași în ultimii patru ani, perioadă în care a fost în stafful principalilor Liviu Ciobotariu, Marius Lăcătuș, Ionuț Chirilă, Costel Enache, Nicolo Napoli, Eugen Neagoe și Flavius Stoican. Totodată, în stafful administrativ al Științei a fost cooptat Corneliu Costăchescu, acesta având funcția de manager sportiv.

Știința Miroslava e la prima prezență în campionatul Ligii 2, în cele 11 etape înregistrând următoarele rezultate: 1-2 cu ASA Târgu Mureș (d), 4-4 cu Dacia Unirea Brăila (a), 0-3 cu FC Argeș (d), 0-9 cu Chindia Târgoviște (a), 2-1 cu Metaloglobus (d), 1-2 cu Academica Clinceni (a), 1-5 cu CS Mioveni (d), 1-3 cu AFC Hermannstadt (a), 2-1 cu CS Balotești (d), 0-0 cu CS Afumați (a) și 0-6 cu Dunărea Călărași (d).

Cu cele 8 puncte acumulate în 11 etape, Știința Miroslava se situează pe locul 17, retrogradabil

2 victorii, 2 egaluri și 7 înfrângeri a înregistrat Știința Miroslava în Liga 2 cu Cristian Ungureanu antrenor principal. Golaverajul este unul negativ: 12 goluri marcate și 36 primite.

10 echipe din actualul sezon al Ligii 2 și-au schimbat antrenorul principal, o dată sau de mai multe ori: Dunărea Călărași, Pandurii Târgu Jiu, CS Balotești, Luceafărul Oradea, Foresta Suceava, ASA Târgu Mureș, UTA Arad, CS Mioveni, Olimpia Satu Mare și Știința Miroslava.

În următoarea etapă, a 12-a, Știința Miroslava joacă pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 11:00, cu Olimpia Satu Mare. Va fi meciul de debut ca antrenor principal la Știința Miroslava al lui Adrian Kereszy.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă