Cine e noul antrenor al echipei Pandurii. Marin Condescu are toată încrederea că poate scoate echipa din criză: „E cel mai potrivit”

Marius ANGHEL 07 Nov. 2017, 11:08 Campionat
Cine e noul antrenor al echipei Pandurii.** Marin Condescu are toată încrederea că poate scoate echipa din criză:

Pandurii și-a impus în acest sezon de Liga 2 să obțină promovarea, însă realitatea din teren arată altceva. Clubul gorjean a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, în fața ultimei clasate, 0-1 cu Foresta Suceava, nu a reușit nici până acum să obțină un succes la Motru și a căzut pe locul 16, ultima poziție retrogradabilă.

Fără victorie de nouă etape, în mandatul lui Marcel Ploaie înregistrându-se patru egaluri consecutive și o înfrângere, conducerea clubului Pandurii a decis să facă o nouă schimbare pe banca tehnică, a patra în acest start de campionat. Opțiunea gorjenilor a fost, așa cum am anunțat de ieri, Adrian Laurențiu Bogoi (44 de ani), un târgoviștean, fost fundaș central sau dreapta la Rapid, FC Vâlcea, Oțelul „U” Târgoviște, Chindia Târgoviște, FC Argeș, Gan Metan Mediaș, Pandurii Târgu Jiu și FCM Târgoviște. Bogoi a fost jucător la Pandurii în trei sezoane, 2004-2007, fiind în lotul care a promovat în Liga 1 în vara lui 2004 și a fost chiar și căpitan.

În cariera sa ca antrenor, noul principal al echipei Pandurii a fost secund la Chindia Târgoviște, dar a condus, timp de doi ani, și „satelitul” clubului gorjean, Pandurii II. Fiindcă nu va putea fi legitimat în timp util la FRF până la următorul joc de campionat, cel de miercuri, de la ora 14:00, de la Sânmartin, cu Luceafărul Oradea, Bogoi va lua loc doar în tribună, iar de pe bancă va da indicații Dorian Gugu, omul clubului și cel care va continua să rămână „secund”.

„Dintre toți antrenorii, am considerat că Bogoi e cel mai potrivit, deoarece el a crescut pe mulți dintre actualii componenți ai lotului, pe când era antrenor la Pandurii II. La Oradea nu va sta pe bancă, deoarece nu avem încă actele depuse la federație. Va sta Gugu, urmând ca sâmbătă, cu Ripensia Timișoara, Bogoi să debuteze oficial. Am încredere că nu vom pierde la Oradea, iar sâmbătă vom obține prima victorie pe teren propriu”, a explicat, pentru Liga2.ro, Marin Condescu, alegerea lui Adrian Bogoi.

Iată și comunicatul clubului Pandurii cu referire la demiterea lui Ploaie și numirea lui Bogoi: „Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu anunță că începând de azi noul antrenor principal al echipei este Adrian Bogoi. Fostul jucător al echipei Pandurii, căpitan de echipă si component de bază al lotului la promovarea în Liga I, Adrian Bogoi a antrenat în urmă cu doi ani echipa a doua Pandurii II. Clubul Pandurii Târgu Jiu mulțumește pe această cale antrenorului Marcel Ploaie cu care s-a ajuns la un acord în vederea rezilierii pe cale amiabilă a contractului cu clubul Pandurii”.

În acest sezon, de la retrogradarea în Liga 2, Pandurii i-a avut ca antrenori, fie și pentru câteva săptămâni, pe Ștefan Nanu, Mihai Teja, Adrian Iencsi și Marcel Ploaie. Acum echipa va fi condusă de Adrian Bogoi.

Marius ANGHEL 07 Nov. 2017, 11:08 Campionat
Pe aceeași temă