Carol Fekete a fost antrenorul Mureșului la meciul cu FC Argeș. „Am gândit o strategie mai defensivă și să-i surprindem pe contraatac”. Cui îi dedică victoria de la Pitești

Marius ANGHEL 09 Sep. 2017, 10:40 Campionat

ASA Târgu Mureș a trecut cu bine peste șocul demisiei antrenorului Laszlo Balint și a managerului general Dinu Gheorghe. Vineri seară, în deschiderea etapei a 7-a a Ligii 2, echipa mureșeană a jucat la Pitești, cu FC Argeș, și a reușit să obțină toate punctele, în ciuda faptului că toată lumea o vedea ca o victimă sigură.

Din nou Paul Iacob a înscris pentru ASA, dar și Cosmin Sîrbu, ambii după ce au profitat de gafe în defensiva piteștenilor, și au adus victoria. Dan Panait a marcat în propria poartă în prima repriză, însă murșenii au avut forța să câștige acest meci și toate punctele puse în joc. Cu acest succes, ASA Târgu Mureș a urcat pentru câteva ore pe prima poziție a Ligii 2, cu 16 puncte, însă are nevoie de înfrângeri ale echipelor AFC Hermannstadt și Ripensia Timișoara pentru a rămâne lider.

La meciul de la Pitești, pe banca tehnică a echipei mureșene, după demisia lui Laszlo Balint, a stat Carol Fekete, deocamdată conducerea clubului necomunicând dacă poziția acestuia este una interimară.

La finalul partidei, Fekete a spus că victoria echipei sale a fost obținută și cu noroc, i-a dedicat-o fostului antrenor și a avut cuvinte de laudă și pentru adversari.

„Știam că ne așteaptă un meci foarte greu, pentru că FC Argeș este o echipă destul de bună, cu jucători valoroși. Acasă practică un joc ofensiv. Am gândit o strategie mai defensivă, dar pe contraatac am încercat să-i surprindem. A doua repriză am fost dominați, dar ne bucurăm că am reușit victoria. Cele trei puncte sunt foarte importante pentru noi. Argeșul a avut o perioadă foarte bună după ce ne-a egalat. Ne-a dominat copios, dar am avut noroc. Portarul ne-a salvat de câteva ori. Gazdele au intrat apoi în criză de timp și nu au mai fost lucizi. Din minutul 75 am închis jocul și ne-a fost mai ușor să respingem mingiile aruncate. Dedic victoria domnului Gyuszi Balint pentru că el a lucrat cu băieții până acum. Tot ce am realizat se datorează lui. FC Argeș este o echipă care va avea un cuvânt greu de spus în campionat. Îi văd în primele patru locuri pentru că au echipă bună, chiar dacă este în formare”, a spus Carol Fekete, citat de  pagina oficială de facebook a clubului piteștean.

Cu cele trei puncte obținute la Pitești, ASA Târgu Mureș a acumulat în total 16 puncte și a urcat pentru moment pe prima poziție a clasamentului. Etapa viitoare, la finalul săptămânii următoare, ASA joacă pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: fb FC Argeș

Marius ANGHEL 09 Sep. 2017, 10:40 Campionat
Pe aceeași temă