Ziua și transferul la Dunărea Călărași. Cea mai nouă achiziție vine de la Pandurii

Ziua și transferul la Dunărea Călărași. Trei zile au trecut de când echipa preluată de Cristian Pustai și-a început pregătirea pentru noul sezon al Ligii 2, iar în fiecare s-a semnat un contract cu un nou jucător. După portarul Alessandro Caparco (35 de ani, ex Dunărea Călărași) și mijlocașul Tha’er Bawab (34 de ani, ex Dunărea Călărași), fosta prim-divizionată a bătut palma cu mijlocașul Cristian Raiciu (23 de ani).

Noua achiziție a Dunării, care chiar azi a împlinit 23 de ani, vine de la Pandurii Târgu Jiu. Jucătorul originar din București a evoluat în sezonul trecut în 28 de meciuri pentru gorjeni, în 25 ca titular, fără să înscrie vreun gol. În cariera sa a mai evoluat pentru Academia Gheorghe Hagi, Concordia Chiajna 2, Concordia Chiajna, Rapid și FCSB II.

Cristian Ștefan Raiciu a semnat cu Dunărea un contract valabil pe un sezon cu posibilitate de prelungire încă unul.

„La mulți ani și succes la Dunărea Călărași”, îi urează Dunărea Călărași lui Raiciu.

În altă ordine de idei, Comisia de Disciplină și Erică a FRF a amânat, astăzi, din nou, acum pentru 10 iulie, o decizie în cazul legăturii dintre FCSB și Academica Clinceni, lucru care, dacă va fi dovedit, va duce la retrogradarea Clinceniului și la promovarea în Liga 1 a Dunării Călărași.

Foto: Dunărea Călărași

Pe aceeași temă