OFICIAL | Ripensia a anunțat al doilea jucător de care se desparte

Ripensia Timișoara a anunțat, oficial, miercuri, despărțirea de atacantul Marius Staicu, confirmând, astfel, informația oferită în exclusivitate de Liga2.ro. E doar al doilea jucător, după Marius Fotescu, pe care echipa bănățeană îl anunță ca plecat în această iarnă, deși în aceeași situație e și Adrian Zaluschi, care și-a încheiat contractul și a semnat, spun sursele Liga2.ro, cu Dunărea Călărași.

Marius Staicu (32 de ani) și-a reziliat, marți, contractul cu Ripensia, după cum a spus președintele Dumitru Mihu. „Astăzi am reziliat. Posibil să mai urmeze două-trei plecări”, a precizat Mihu pentru Liga2.ro.

„Mulțumim, Marius Staicu! Îți dorim mult succes pe mai departe!”, e anunțul de despărțire al Ripensiei de Marius Staicu.

Atacantul timișorean a prins doar 8 meciuri în acest sezon pentru Ripensia și nu a marcat în niciun joc. În trei jocuri a început ca titular și a terminat prin a fi schimbat.

În cariera lui, Marius Staicu a jucat pentru Calor Timișoara, Viitorul Sânandrei, FC Caransebeș, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, ACS Poli Timișoara, Șoimii Pâncota, Gaz Metan Mediaș, CS Mioveni, ASU Politehnica Timișoara, CSM Școlar Reșița și Ripensia.

Pe aceeași temă