Moke îl critică pe Valerii Moraru după despărțirea de Rapid: „Face numai rău. Sunt jucători care și-au pierdut casele, nu au ce să mănânce”

Moke îl critică pe Valerii Moraru după despărțirea de Rapid:**

FC Rapid și-a pierdut unul dintre căpitanii din prima parte a campionatului Ligii 2. Congolezul Wilfred Moke (27) a semnat pe șase luni, cu opțiune de prelungire a contractului, cu FC Voluntari, noua echipă a lui Ionel Ganea. Fostul tehnician al Dunării Călărași îl vrea și pe Saifeddine Alami Bazza la formația ilfoveană.

Moke a fost titular cert în echipa lui Dan Alexa, acesta evoluând în 15 meciuri din totalul de 16 desfășurate de Rapid în Liga 2. Fundașul de 27 de ani va purta tricoul cu numărul 21 la FC Voluntari și se va alătura astăzi lotului ilfovenilor în cantonamentul din Antalya.

Fostul rapidist l-a criticat pe patronul Valerii Moraru înainte să accepte oferta celor de la Voluntari. „Nu vreau să plec pentru bani, eu plec din cauza lipsei de respect, a minciunilor nenumărate. Eu le-am spus că vreau să plec acasă. Nu știam atunci nimic de Voluntari. Sunt jucători care și-au pierdut casele, nu au ce să mănânce. Moraru nu înțelege asta, dar noi trebuie să îl înțelegem pe el. Nu mai trebuie să fim de acord cu el, nu mai trebuie să rămânem tăcuți, trebuie să spunem adevărul. Face numai rău”, a spus Moke pentru DigiSport.

„Eu nu am văzut niciodată așa ceva. Nu am jucat eu la echipe mari, dar lipsa de seriozitate și profesionalism pe care am observat-o aici, la conducători, nu am văzut-o niciunde altundeva. Îmi pare rău pentru că este un club mare, are toate condițiile să fie unul dintre cele mai mari cluburi din România. Are suporteri și infrastructură, dar cei care conduc acest club nu-i vor binele”, a mai spus Moke.

Pe aceeași temă