Încă un jucător de la FCSB ajunge sub comanda lui Nicolae Dică! E al treilea tânăr portar pe care piteștenii îl transferă în această vară

Nicolae Dică și-a adus la Campionii FC Argeș încă un jucător de la ultima echipă pe care a antrenat-o. Al treilea goalkeeper al FCSB-ului, Răzvan Ducan (18 ani), merge sub formă de împrumut, pe durata unui sezon, la formația piteșteană care în această vară și-a mai adus doi noi portari, pe Sebastian Agachi (18 ani) și Răzvan Popa (16 ani). Pe lângă aceștia, Ducan va trebui să lupte pentru titularizare și cu experimentatul Octavian Popescu (33 de ani).

Răzvan Ducan este apreciat de tehnicianul piteștenilor, cel care l-a promovat la vicecampioana României, atunci când o antrena. Tot de la FCSB, Dică l-a luat în această vară și pe mijlocașul Paul Szecui.

Ducan a ajuns la FCSB de la Centrul de Excelență Buzău – CS Unirea Petrolul Videle. La naționala de tineret sub 17 ani, Ducan a bifat patru partide și a apărat poarta Romaniei în preliminariile Campionatului European, evoluând în meciurile cu Ungaria, Cipru și Austria.

În primul meci al sezonului, poarta echipei Campionii FC Argeș a apărat-o Sebastian Agachi. Piteștenii au cedat pe teren propriu cu 2-1 jocul cu Ripensia.

Duminică, de la ora 13:30, formația alb-violetă joacă în deplasare la Sportul Snagov.

Pe aceeași temă