Ibericul venit la ASU Poli, anunțat public de consulul Spaniei la Timișoara

Ibericul venit la ASU Poli,** anunțat public de consulul Spaniei la Timișoara

ASU Politehnica testează și piața jucătorilor străini. Octavian Benga a declarat de la reunire că aștepta un fotbalist spaniol și un ghanez, ambii, care au stângul ca picior de bază. Ei bine, spaniolul a fost anunțat public chiar de consulul onorific al Spaniei la Timișoara, Jose Miguel Viñals Ariño.

Diplomatul a postat vineri pe Facebook anunțul că ibericul Rodrigo Navas Villanueva este noul jucător al celor de la ASU Poli.

„Rodrigo Navas este noul jucător al clubului de fotbal ASU Poli Timișoara. Tocmai a sosit din orașul său natal, Madrid, pentru a juca cât de repede posibil pentru echipa sa. Consulatul Onorific al Spaniei în României îi urează bun-venit. Suntem siguri că se va simți ca acasă la Timișoara și îi urăm cât mai multe goluri și să tot binele în acest oraș”, este postarea consulului.

Conform soccerway.com, Rodrigo Navas Villanueva este un jucător cu profil ofensiv care are 24 de ani. Ultima dată, a fost legitimat la RSD Alcala, în Tercera Division (Liga a 4-a din Spania). În sezonul trecut a jucat la San Fernando Heranes, în ligile inferioare iberice.

Iar dacă jucătorul a avut „onoarea” să fie anunțat de consul, pe canalele clubului nu se spune niciun cuvânt despre el.

Articol scris de Anda DELIU

 

Pe aceeași temă