EXCLUSIV | Căpitanul Farului a ajuns la Petrolul! Jucătorul a mai evoluat pentru ploieșteni când echipa era în Liga 3

Liber de contract după ce s-a despărțit de SSC Farul, portarul Raul Avram (26 de ani) și-a găsit rapid o nouă echipă pentru care să evolueze. Fostul căpitan al formației constănțene se întoarce la una dintre echipele pentru care a jucat în trecut: Petrolul Ploiești, cu care a semnat, astăzi, un contract valabil pe un sezon, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul.

Petrolul avea nevoie de cel puțin încă un portar experimentat în lot, pe lângă Cezar Lungu, după ce a ratat achiziționarea lui Cosmin Dur-Bozoancă, goalkeeper care a mers cu ploieștenii în cantonamentul de la Poiana Brașov, însă imediat a plecat către Cluj-Napoca, echipă cu care s-a decis să continue. Cum puștii testați în ultima perioadă nu reprezentau variante serioase pentru a-i crea concurență lui Lungu, conducerea a decis să-l readucă la echipă pe Raul Avram.

Avram și-a anunțat plecarea de la Farul cu un mesaj pe pagina sa de Facebook. „Îmi pare rău ca s-a terminat așa repede, dar fotbalul îți oferă foarte multe. Vreau să vă mulțumesc pentru susținere și sprijin! Am fost onorat să fiu căpitanul Farului, mi-am făcut treaba cât de bine am putut și sper să mă fi ridicat la așteptările voastre. Dacă am greșit sau am deranjat pe cineva vreau să îmi cer scuze! Pe curând FARIȘTILOR!”, a scris Avram.

Raul Avram a semnat cu Farul la începutul anului, după ce în prima parte a sezonului a evoluat pentru Dacia Unirea Brăila. Pentru constănțeni a evoluat în 17 meciuri, în multe dintre ele fiind căpitan.

Portarul originar din Prundu Bârgăului a jucat la Petrolul destul de puțin, în sezonul în care echipa era în Liga 3. Mirel Bolboașă a fost titular în fața sa. Bolboașă s-a despărțit acum de formația prahoveană și a semnat cu UTA.

În cariera sa, Raul Avram a mai trecut pe la FC Botoșani, Știința Miroslava, Dacia Unirea Brăila și SSC Farul. Junioratul și l-a făcut la Gloria Bistrița, FC Bihor și Heniu Prundu Bârgăului.

În ediția trecută a Ligii 2 a jucat în 21 de meciuri la Dacia Unirea Brăila și în 17 pentru SSC Farul Constanța.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Petrolul Ploiești și Farul Constanța

Pe aceeași temă