Al treilea transfer al Argeșului, un mijlocaș de la Sportul Snagov. „A fost dorit cu insistență de antrenorul Ionuț Badea”

Al treilea transfer al Argeșului, un mijlocaș de la Sportul Snagov.**

Campionii FC Argeș a perfectat, joi, al treilea transfer din acest an. După fundașul central francez de origine cameruneză Sylvain Boris Nabil Deslandes (22 de ani) și atacantul bosniac Nedo Turkovic (30 de ani), trupa piteșteană a semnat un contract și cu mijlocașul Andrei Mirică (18 ani), ultima dată fost la Sportul Snagov.

Dacă echipa e de duminica trecută în cantonament în Turcia și pregătește promovarea în Liga 1, la Pitești, conducătorii rămași în țară ai clubului Campionii FC Argeș au reușit, astăzi, un nou transfer. Directorul executiv Bogdan Stoica s-a întâlnit cu Andrei Mirică, un mijlocaș care în prima parte a sezonului a evoluat pentru Sportul Snagov, și a obținut semnătura jucătorului până la finalul acestei ediții de campionat.

Mirică, născut pe 13 martie 2001, a jucat la echipa din Snagov în 14 meciuri, în 10 ca titular, totalizând 862 de minute pe teren în Liga 2. Cu Argeșul, mijlocașul a semnat un contract pe patru luni, iar dacă „va confirma așteptările, înțelegerea dintre cele două părți va fi prelungită”.

Fotbal Club Argeș Pitești: „Echipa noastră a ajuns la un acord cu un tânăr jucător de perspectivă”

„FC Argeș a realizat joi după amiază cel de-al treilea transfer din această iarnă. Echipa noastră a ajuns la un acord până la finalul acestei ediții de campionat cu mijlocașul Andrei Mirică, un tânăr jucător de perspectivă.

În prima parte a acestui sezon competițional, fotbalistul în vârstă de aproape 19 ani, a evoluat la Sportul Snagov, colega de serie a piteștenilor. Mirică a îmbrăcat tricoul ilfovenilor în 14 partide, în 10 fiind titular, iar în 4 rezervă.
Tânărul jucător a început fotbalul la vârsta de 6 ani la Dinamo București, club la care a evoluat până în 2014. Până la terminarea junioratului a mai trecut pe la Regal Sport și FC Voluntari. Prima experiență la seniori s-a consemnat în sezonul 2017-2018, la FC Voluntari 2, satelitul grupării de Liga I, care activează în liga a treia. Aici, Mirică a reușit să înscrie și 2 goluri. În ediția de campionat 2018-2019, Andrei a jucat tot în eșalonul al treilea, dar pentru CNS Cetate Deva, pentru care a marcat 1 gol. Înainte de începerea acestei ediții de campionat, Mirică s-a transferat la Sportul Snagov, formație care se confruntă cu mari probleme financiare. Instabilitatea de la gruparea ilfoveană l-a determinat pe Andrei Mirică să dea curs unei noi provocări, semnând cu echipa noastră pe 4 luni.
Tânărul mijlocaș a fost dorit cu insistență de antrenorul Ionuț Badea care are mare încredere în potențialul acestuia, iar dacă Andrei va confirma așteptările, înțelegerea dintre cele două părți va fi prelungită.
Mirică este al treilea jucător adus în această iarnă de echipa noastră, cu alb-violeții mai semnând fundașul central francez, Sylvain Deslandes și atacantul bosniac, Nedo Turkovic.

Clubul FC Argeș îi transmite lui Andrei Mirică tradiționalul „Bine ai venit!” și îi dorește evoluții cât mai bune în tricoul alb-violet.

CV Andrei Mirică:
Data nașterii: 13 martie 2001
Locul nașterii: București
Post: mijlocaș central/stânga
2008-2014 FC Dinamo București (juniori)
2014-2015 Regal Sport (juniori)
2015-2017 FC Voluntari (juniori)
2017-2018 FC Voluntari 2 (Liga 3 – 2 goluri)
2018-2019 CNS Cetate Deva (Liga 3 – 1 gol)
2019- Sportul Snagov”
, a anunțat Campionii FC Argeș pe pagina sa de Facebook, intitulată Fotbal Club Argeș Pitești.

Pe aceeași temă