A patra zi de la reunire, a patra achiziție pentru Dunărea Călărași. Fundașul care a semnat cu fosta prim-divizionară

Dunărea Călărași nu se dezminte nici în a patra zi a acestei săptămâni. Retrogradata în Liga 2 și-a menținut targetul de când a început pregătirea și a semnat cu cel puțin un jucător pe zi, ajungând, astfel, la patru transferuri.

După portarul Alessandro Caparco (35 de ani, ex Dunărea Călărași) și mijlocașii Tha’er Bawab (34 de ani, ex Dunărea Călărași) și Cristian Raiciu (23 de ani, ex Pandurii Târgu Jiu), Dunărea l-a achiziționat astăzi pe fundașul Alin Mutu (24 de ani).

Ultima dată la Aerostar Bacău, Alin Mutu și-a reziliat contractul cu echipa moldoveană imediat după ce aceasta a retrogradat în Liga 3, nedorind să continue la acel nivel. Fundașul originar din Sângeorz Băi, din județul Bistrița Năsăud, a semnat cu Dunărea Călărași un contract valabil pe un sezon.

În cariera sa, Alin Mutu a jucat pentru „U” Cluj, Metalurgistul Cugir, FC Zalău, Foresta Suceava, Luceafărul Oradea, ACS Poli Timișoara și Aerostar Bacău. În sezonul recent încheiat al Ligii 2 a jucat un singur meci pentru ACS Poli, iar după doar câteva etape a semnat cu Aerostar, pentru care a evoluat în 26 de partide și a înscris două goluri.

Foto: Dunărea Călărași

Pe aceeași temă