Caraș-Severinul va fi reprezentat la baraj de vicecampioana Metalul Oțelu Roșu

Marius ANGHEL 08 Jun. 2014, 15:13 Ligi județene
Caraș-Severinul va fi reprezentat la baraj** de vicecampioana Metalul Oțelu Roșu

Fotbalul din Caraș-Severin respectă întru totul tradiția ultimilor ani din sportul rege de la noi, astfel că la barajul de promovare nu merge echipa campioană, ci cea clasată pe locul secund.

Recolta Berzovia a câștigat tilul județean la fotbal, dar Caraș-Severinul va fi reprezentat la barajul pentru accederea în Liga a III-a de Metalul Oțelu Roșu, vicecampioana ediției 2013-2014. ,,Recolta Berzovia nu are actele în regulă, dar asta nu e problema mea. În mod normal nu aveau cum să fie desemnați campioni, iar despre prezența lor la barajul de promovare nici nu se punea problema. Mi s-a confirmat faptul că ei nu au actele necesare înscrierii în Liga a III-a”, a declarat Sandu Florei (foto), președintele clubului din Oțelu Roșu.

Viorel Bria, președintele clubului din Berzovia, a recunoscut că sunt probleme cu actele necesare participării în Liga a III-a, dat a spus că sunt în curs de aprobare.

La mâna federației și nu chiar!

Președintele Asociației de Fotbal Caraș-Severin, Viorel Lolea, și comisiile forului județean nu au putut face lumină deplină în acest caz și au solicitat sprijinul federației. „Nu depinde de AJF, ci de Recolta Berzovia și Federația Română de Fotbal”, a precizat Lolea. Răspunsul federației a venit vineri. ,,Am primit un răspuns ambiguu. Mai exact, au lăsat la aprecierea Comisiei de Disciplină a AJF. În urma analizării documentației, s-a stabilit că, deocamdată, Recolta Berzovia nu este club sportiv, așa cum impune FRF, și, în consecință, la baraj va merge Metalul Oțelu Roșu”, a precizat Florin Știube, reprezentantul AJF Caraș-Severin.

Metalul a jucat și anul trecut barajul, dar fără succes. Sandu Florei spune însă că șansele sunt mult mai mari acum. ,,Anul trecut n-am avut timpul necesar să ne pregătim foarte bine. Lucrurile au mers bine pentru noi în campionat și am ajuns în postura de a juca barajul. Acum echipa e mult mai omogenă, mai legată și cu câteva reveniri și întăriri e mult mai puternică decât anul trecut. Cu puțină șansă, putem promova, mai ales că sunt oameni care și-ar dori să vină lângă noi în cazul în care am ajunge în Liga a III-a”, a mai spus Florei.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 08 Jun. 2014, 15:13 Ligi județene
Pe aceeași temă