CNS Cetate Deva rupe blestemul Hunedoarei și promovează în Liga 3 cu dublă victorie. „Doar câțiva au crezut în noi”

Loredana JUGLEA, Marius ANGHEL 28 Jun. 2015, 15:12 Stiri
  • Campioana județului Hunedoara, CNS Cetate Deva, a promovat în Liga a III-a după ce a câștigat, sâmbătă, cu 3-1 și partida din returul barajului împotriva reprezentantei județului Gorj, Gilortul Târgu Cărbunești. În tur, gruparea pregătită de Marius Sîrbu se impusese cu 8-2.

 

Partida retur nu a mai fost atât de spectaculoasă ca cea din tur, dar i-a avut tot pe deveni la timonă, care pe alocuri au oferit faze spectaculoase, fiind aplaudați la scenă deschisă de stadionul din Târgu Cărbunești. Formația pregătită de Marius Sîrbu a învins și în Gorj, în manșa a doua a barajului de promovare în liga a treia. CNS Cetate s-a impus cu 3-1 (2-0) și a reușit să rupă blestemul promovărilor ratate de reprezentantele Hunedoarei la baraj, care se întinsese pe durata ultimelor șase sezoane.

La fel că în tur, omul cu lipici la gol a fost Adrian Pribac, care a marcat două dintre cele trei goluri ale lui Devei, ajungând astfel la 51 de reușite în acest sezon. Cealaltă reușită i-a aparținut Boloș, care a deschis scorul din pasa lui Pribac, în vreme ce pentru gazde a punctat Brandibur, în prelungiri. Oaspeții au încheiat meciul cu un om mai puțin, Gabi Predoi primind cartonașul roșu cu cinci minute înainte de final.

CNS Cetate Deva se impune cu scorul general de 11-3 și va evolua sezonul viitor în Liga a III-a.

La Cărbunești devenii au fost însoțiși și de o galerie inimoasă dotată cu tobe, vuvuzele și multe scandări de încurajare pentru formația hunedoreană. Nu a lipsit de la meci din președintele Asociației Județene de Fotbal Hunedoara, Mircea Sîrbu, care a felicitat câștigătoarea, dar i-a atenționat că vor avea nevoie și de suflu proaspăt în liga a treia și de multă ambiție. Evident, Mircea Sîrbu a avut un gând bun și pentru fiul său, antrenorul Marius Sîrbu căruia i-a transmis să continue rezultatele bune și în liga a treia.

„Doar câțiva au crezut în promovare, cât degetele de la o mâna! Cel care a știut a fost doar unul și de aseară nu mai e cu noi, ci prea sus de noi. Am făcut un joc foarte bun, am demonstrat că merităm în Liga a III-a, după toată munca depusă. Doresc să dedic această promovare regretatului profesor Simion Molnar, care a trecut în altă dimensiune”, a scris pe facebook-ul său, Marius Sîrbu.

GILORTUL TÂRGU CĂ‚RBUNEȘTI (GJ) – CNS CETATE DEVA (HD) 1-3 (2-8 în tur)
Brandibur (90) / Boloș (22), Pribac (35, 80)

Stadion: Gilortul (Târgu Cărbunești – Gorj); Arbitru: Robert Avram (Pitești – Argeș); Asistenți: Mihai Marian Ionescu și Nicușor Marin (ambii din Suseni – Argeș); Observatori: Iulian Spătaru (Timișoara – Timiș) și Adrian Radu Baghiu (Reșița – Caraș Severin).

Articol scris de Loredana JUGLEA

Loredana JUGLEA, Marius ANGHEL 28 Jun. 2015, 15:12 Stiri
Pe aceeași temă