Pentru Mutu, Rică Neaga e Guardiola! Fostul decar al naționalei a fost la Pitești să-și supervizeze finul: „Îmi spune la final greșelile”

Marius ANGHEL 10 Aug. 2015, 17:19 Pregătiri, amicale

Jucătorii de la SCM Argeșul Pitești au avut parte în weekendul trecut de o vizită surpriză la antrenamentul de vineri desfășurat pe stadionul „Nicolae Dobrin”. La invitația lui Adrian Neaga, antrenorul echipei din Liga 3 care țintește promovarea în acest sezon, Adrian Mutu a venit să-și urmărească la treabă finul.

Actualul jucător al lui FC Pune, club din campionatul Indiei, a venit la Pitești la invitația finului său, Rică Neaga, și-a făcut apariția la stadion îmbrăcat lejer și însoțit de noua sa prietenă, Sandra Bachici. După ce s-a salutat cu noul antrenor al echipei SCM Argeșul, Mutu a urcat la tribuna oficială a stadionului „Nicolae Dobrin”, acolo de unde a urmărit antrenamentul și uneori a făcut și glume cu fostul său coechipier de la FC Argeș, pe care l-a strigat de câteva ori „Guardiola”.

Echipa din Liga 3 se pregătesc pentru primul meci ofi­cial din acest sezon competițional. Alb-violeții vor întâlni miercuri, 12 august, de la ora 17:30, la Câmpulung, pe CN Dinicu Golescu, în turul al III-lea al Cupei României.

Neaga îl include pe Mutu printre suporterii echipei SCM Argeșul Pitești

La finalul antrenamentului la care a participat și Adrian Mutu, Rică Neaga a declarat, într-un scrut interviu acordat ziarului local Curierul zilei, că speră ca această vizită a fostului decar al naționalei să-i ambiționeze pe jucători înaintea startului noului sezon din Liga 3.

– Cum se prezintă echipa înainte de meciul de Cupă cu Muscelul?
– Se prezintă destul de bine. Am stabilit ca la startul campionatului să avem un lot competitiv. Este un meci de Cupă pe care îl vom trata serios. Șansele sunt de 50 la sută pentru fiecare echipă. Nu este niciun capăt de țară dacă vom pierde, dar vom trata serios adversarul. Întâlnim o echipă foarte bună, care sperăm să activeze în aceeași serie cu noi. Sper ca băieții să înțeleagă că trebuie să mergem cât mai departe.

– La antrenamentul de astăzi a fost prezent chiar nașul tău, Adrian Mutu…
– Țin să-i mulțumesc pe această ca­le. Este un moral bun și pentru jucători când văd atâția suporteri la antrenament. Sperăm să vină din ce în ce mai mulți și la meciurile oficiale, pentru că avem nevoie de suporteri. Împreună cu cei din tribună și cu ajutorul lor, putem să ducem echipa într-o ligă superioară.

– Cum se simt jucătorii tineri când îl văd pe Adi Mutu?
– E normal să aibă moralul bun pentru că toți vrem ca la finalul campionatului să ajungem în Liga a II-a. Băieții formează un grup frumos. Au înțeles că nu trebuie să facem pași greșiți. Îmi pare bine că cei tineri s-au integrat în grupul celor mai în vârstă. Sper ca la începutul sezonului să arătăm ca o e­chipă frumoasă. Se poate să mai și pierdem puncte, dar vom da totul pe teren. Veți vedea o echipă care, atunci când va ieși de pe teren, veți fi mulțumiți de randamentul și atitudinea jucătorilor.  

– Adi Mutu a fost foarte atent la antrenament și te-a strigat Guardiola…
– E normal! Păi, de-aia a venit…. Să mă supervizeze și să îmi spună la final greșelile.

Foto: SCM Argeșul Pitești / Facebook

Marius ANGHEL 10 Aug. 2015, 17:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă