Rapid și-a definitivat lotul! Daniel Pancu a renunțat la încă trei jucători, unul adus chiar în această iarnă

Rapid și-a definitivat lotul!** Daniel Pancu a renunțat la încă trei jucători, unul adus chiar în această iarnă

În ultima zi de transferuri, Daniel Pancu a renunțat la încă trei jucători din lotul Rapidului, unul dintre ei fiind chiar dintre cei aduși în această iarnă. Portarul Andrei Voican și mijlocașii Iulian Ilie și Alin Turbatu nu au fost păstrați de Pancu în lotul echipei alb-vișinii pentru partea a doua a sezonului Ligii 3.

Voican, care nu apucase să debuteze oficial la Rapid, a fost vândut la Astra, acolo unde va evolua pentru echipa secundă din Liga 3, anunță site-ul oficial al giuleștenilor. În locul său, al treilea portar al alb-vișiniilor va fi Alexandru Tătaru.

Ilie, adus în toamna trecută de la Sportul Snagov, și-a reziliat contractul, după ce în prima parte a sezonului a fost utilizat în doar patru meciuri, în timp ce Turbatu, achiziționat în această iarnă de la CSM Oltenița, a fost împrumutat la Progresul Spartac, chiar prima adversară din meciurile oficiale din 2019.

Tot în această iarnă, Rapid anunțase și alte două transferuri, ale nigerianului Ifeanyi David Onyeanula (18 ani) și Fabio Andrei Trip (18 ani), însă ambii au dispărut, ulterior, din lot, acesta din urmă semnând de curând cu ASU Poli, echipă din Liga 2.

Opt achiziții rămase. Demici, cumpărat și el

În 2019, Rapid i-a achiziționat pe fundașii Cătălin Oanea (19 ani, ex Sportul Snagov), Robert Băjan (23 ani, ex Viitorul), Bogdan Manole (22 de ani, ex CS Afumați), Alexandru Catrici (17 ani, ex Nuova Mama Mia Becicherecu Mic), mijlocașii Cătălin Hlistei (24  ani, ex Sportul Snagov), Marian Drăghiceanu (19 ani, ex Dunărea Călărași), Ștefan Pănoiu (17 ani, ex SCM Râmnicu Vâlcea) și Antonio Sefer (18 ani, ex Groningen U19), în timp ce fundașul Alin Demici a fost achiziționat definitiv de la Dinamo, după ce în prima parte a sezonului fusese adus sub formă de împrumut.

Totodată, George Tudoran (23 ani, mijlocaș stânga), de la Pandurii, a semnat cu Rapid, însă, în cazul acestuia, contractul va începe pe 1 iulie, când îi va expira cel cu gorjenii. Contractul său intră în vigoare doar în cazul în care giuleștenii promovează în Liga 2.

Zece jucători, out

La capitolul despărțiri, jucătorii care au făcut parte din lot în prima parte a sezonului și la care Daniel Pancu a renunțat sunt: Alin Lădaru, Andrei Dovleac (FC Pucioasa), Alexandru Burlacu (SC Popești Leordeni), Adrian Mitea (retras), Adrian Boian, Alexandru Costache, Sergiu Jurj (Kazincbarcika – Ungaria L2), Mircea Manole, Iulian Ilie și Andrei Voican (Astra).

Înaintea reluării campionatului, Rapid e lider în Seria a 2-a a Ligii 3, cu 38 de puncte, iar în prima etapă a returului joacă în deplasare la Progresul Spartac, locul 5, cu 23 de puncte, adversar care le-a promis giuleștenilor că-i lasă suporterii pe două treimi din locurile stadionului unde urmează să se dispute partida programată sâmbătă, de la ora 15:00.

Lista completă cu numerele jucătorilor pentru returul Ligii 3:

Robert Băjan (2)
Alexandru Iacob (4)
Bogdan Manole (5)
Alexandru Catrici (6)
Adrian Grigore (7)
Gui Fagundes Robinho (9)
Marian Drăghiceanu (10)
Alin Cârstocea (11)
Petre Goge (13)
Antonio Niță (14)
Antonio Sefer (15)
Matei Babaua (16)
Adrian Neacșu (18)
Marian Vlada (19)
Alexandru Duriță (20)
Alin Demici (22)
Valentin Mărgărit (23)
Ștefan Pănoiu (25)
Ionuț Voicu (28)
Gabriel Toma (30)
Amir Jorza (32)
Ștefan Ciuculescu (33)
Deivydas Matulevicius (89)
Virgil Drăghia (90)
Cătălin Hlistei (94)
Cătălin Oanea (99)

Foto: FC Rapid

Pe aceeași temă