ASU Poli, pe urmele lui ACS Poli: un jucător anunțat ca achiziționat n-a mai semnat. Petruescu are alte două noutăți în lot, unul dintre ei fiind un mijlocaș prezentat de Rapid

Mutări de trupe pe ultima sută de metri la ASU Politehnica. Clubul alb-violet i-a adus pe Fabrio Trip, de la Centrul Național de Pregătire Timișoara, dar și pe Radu Motreanu, o „repatriere” surprinzătoare sub formă de împrumut de la ACS Poli.

Și dacă tot vorbim de cealaltă timișoreană alb-violet, „modelul” negativ al transferurilor anunțate degeaba s-a „preluat” și la echipa susținută de fanii CVUCS: Radu Rogac nu va juca, de fapt, sub comanda lui Cosmin Petruescu.

Vineri, ASU Poli a anunțat legitimarea lui Fabrio Trip, care devine al șaselea jucător transferat oficiat de Politehnica, după Bogdan Vasile, Cristian Dros, Alin Manea, Mihai Ene și Cristian Ene. Jucătorul este un timișorean crescut la LPS Banatul și luat la Centrul Național de Pregătire Timișoara, care în vară se va desființa. Trip va împlini 19 ani în iulie, este mijlocaș ofensiv, iar pe 21 ianuarie era prezentat oficial la Rapid, echipă cu care a plecat apoi în cantonament în Antalya. În cele din urmă, transferul la echipa din Giulești a picat.

Motreanu se reîntoarce la ASU Poli

Încă neanunțat oficial, Radu Motreanu va reveni după jumătate de an la ASU Politehnica. Fundașul dreapta va împlini la vară 21 de ani aparține de ACS Poli, cu care mai are contract și pentru sezonul viitor.

Valeriu Răchită a precizat că jucătorul nu a mai dorit să joace la ACS Poli. Până la urmă, deși administratorul special Radu Birlică nu dorea să împrumute jucători la concitadina ASU Poli sau Ripensia, în cazul lui Motreanu precizează că a dorit să-l ajute și i-a dat acordul de împrumut până la vară.

În sezonul 2016/2017, Motreanu a jucat în 31 de meciuri la ASU Poli, iar în campionatul 2017/2018 a evoluta în tot atâtea partide.

Radu Rogac, anunțat sâmbătă, plecat vineri

ASU Politehnica a făcut și o gafă în ceea ce privește transferurile anunțate iarna aceasta. Sâmbătă, au anunțat legitimarea basarabeanului Radu Rogac, iar vineri, după șase zile, clubul a anunțat că mutarea nu s-a mai făcut, după ce, joi, antrenorul Cosmin Petruescu a precizat că aștepta doar actele.

Aparent, ar fi fost neînțelegeri cu impresarul, dar și faptul că fotbalistul era în urmă cu pregătirea fizică, deoarece venea după o accidentare.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă