Lovitură pentru CNS Cetate Deva! N’Doye, la „o formalitate distanță” de revenirea în Liga 1 după ce a făcut spectacol în Liga 3

Lovitură pentru CNS Cetate Deva!** N'Doye, la

La 38 de ani, Ousmane N’Doye e aproape de revenirea În Liga 1, după doar patru meciuri desfășurate în Liga 3, la CNS Cetate Deva, acolo unde a înscris de fiecare dată și a devenit golgheterul echipei și al seriei în care evoluează formația hunedoreană.

Dolce Sport anunță că senegalezul și Concordia Chiajna (locul 12 din 14 în Liga 1) se află în negocieri avansate, trecerea sa la formația din Ilfov devenind o simplă formalitate, mai ales că mijlocașul e legat de CNS Cetate Deva, actuala echipă, doar prin prietenia pe care o are cu Cristi Bobar, președintele clubului. N’Doye chiar a condiționat venirea sa la Deva de posibilitatea de a rezilia oricând contractul în cazul în care primește o ofertă dintr-o ligă superioară.

Ousmane N’Doye va face parte, astfel, din planul prin care Concordia va încerca să scape de retrogradare și să obțină o poziție cât mai bună în play-out. De curând, ilfovenii au renunțat la serviciile lui Emil Ursu și l-au numit antrenor principal pe Dan Alexa.

În cele doar 4 meciuri jucate de african la CNS Cetate Deva, în Seria 4 a Ligii 3, N’Doye a marcat de nouă ori, devenind rapid golgheterul seriei.

De-a lungul carierei, Ousmane N’Doye a mai jucat în România pentru FC Vaslui, Dinamo, Astra, Săgeata Năvodari și ASA Târgu Mureș, fiind la un pas să câștige titlul de campion alături de ardeleni, în urmă cu două sezoane.

CNS Cetate Deva, echipă antrenată de Viorel Tănase și prezidată de Cristian Bobar, nu a mai cunoscut gustul înfrângerii după legitimarea lui Ousmane N’Doye. În ultimele patru jocuri ale turului, echipa hunedoreană le-a câștigat pe toate la scor, printre marcatori aflându-se, de fiecare dată, senegalezul. CNS Cetate a încheiat prima parte a campionatului pe locul 6 în Seria a 4-a a Ligii 3, cu 22 de puncte, tot atâtea câte au și echipele Industria Galda și CSM Lugoj, aflate pe pozițiile 4, respectiv 5.

Rezultatele obținute de CNS Cetate Deva cu Ousmane N’Doye pe teren:

CNS Cetate Deva – Unirea 1924 Alba Iulia     3-1
Ousmane N’Doye (45+3′ – pen., 54′, 81′) / Sebastian Culda (30′)
Gloria Lunca Teuz Cermei – CNS Cetate Deva     2-4
Alexandru Nistor (39′), Flavius Brândușe (86′) / Robert Cristian (27′), Ousmane N’Doye (62′, 75′), Mihai Chitaru (90+2′)
CNS Cetate Deva – Millenium Giarmata     2-0
Ousmane N’Doye (42′), Alex Sahru (50′)
Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – CNS Cetate Deva  2-6
Zoran Radu (27′ – pen.), Andrei Dumiter (75′) / Iulian Tecsi (11′, 60′), Ousmane N’Doye (23′, 34′ – pen., 71′), Robert Cristian (83′)

Primii 11 marcatori ai Seriei a 4-a a Ligii 3:

1.     Ousmane N’DOYE     9 goluri
2.     Andrei CERNEA     8
3.     Dragoș Grigore SĂ‚ULESCU     8
4.     Bogdan BOZIAN     8
5.     George BELOESCU     7
6.     Jules Souleymane KEITA     5
7.     Alexandru Sorin NISTOR     5
8.     Patrian TRIFU     5
9.     Roberto Emanuel Tiberiu DUMITRU     5
10.     Zoran Cristian RADU     5
11.     Ndiaye MEDIOP     5

Foto: Lucian DANCIU

Pe aceeași temă