Violențele continuă pe terenurile de fotbal din România: arbitrii, bătuți crunt de patronul gazdelor! „Nu credeam că mai scapă!”

Marius ANGHEL 16 Nov. 2015, 15:19 Special
Violențele continuă pe terenurile de fotbal din România: arbitrii, bătuți crunt de patronul gazdelor!**

Scene incredibile petrecute la un meci de liga a patra din România. Partida dintre Unirea Ungureni și PAS Pucioasa, meci contând pentru penultima etapă a turului, a fost întrerupt cu cinci minute înainte de expirarea timpului regulamentar de joc.

Arbitrul asistent Constantin Plavie a fost luat la bătaie de patronul echipei gazdă, Ciprian Honci, dar și de o parte dintre spectatori, informează gazetadambovitei.ro. Tușierul nu a fost singura victimă a gazdelor, același tratament fiind aplicat și arbitrului central, precum și observatorului meciului. Totul s-a petrecut sub privirile celor doi polițiști prezenți la partidă.

Observatorul partidei, Florin Tuiu, a fost lovit puternic cu un obiect metalic de către tatăl patronului de la Unirea, în zona vestiarelor.

„Sunt implicat de ani buni în acest fenomen, dar așa ceva nu am văzut niciodată la un meci de fotbal. Pur și simplu ce am observat a fost K1 la arbitru! Sincer, la câte lovituri de picior a primit acel asistent am zis că nu mai scapă. Pe lângă el, loviți au mai fost centralul Iugulescu, dar și observatorul Tuiu. În ceea ce-l privește pe ultimul, acesta a fost bușit inexplicabil de părintele lui Ciprian Honciu, la vestiare, cu un cadru metalic. Este inadmisibil ce s-a întâmplat la terenul din Ungureni. Unirea ar trebui pedepsită drastic pentru ceea ce au făcut conducătorii și suporterii acesteia. Mult de dorit au lăsat și polițiștii prezenți la meci, care au intervenit cu multă întârziere. Mai mult aceștia, la început, nici nu prea au băgat în seamă măcelul apărut pe gazon. Dacă nu ar fi intervenit anumiți oameni neutri să potolească spiritele, putea să se ajungă la evenimente tragice”, a declarat pentru sursa citată unul dintre spectatorii prezenți la meci.

Evident, cei agresați au depus plângere la poliție, iar evenimentele petrecute pe terenul din Ungureni vor fi analizate de AJF Dâmbovița. Meciul s-a întrerupt în minutul 85, la scorul de 2-3.

Marius ANGHEL 16 Nov. 2015, 15:19 Special
Pe aceeași temă