VIDEO DE SENZAȚIE: Cum a reacționat Rică Răducanu când ultrașii Rapidului au venit cu colindul!

Mihai Andries 20 Dec. 2013, 18:33 Special

Suporterii Rapidului continuă să surprindă. De parcă nu era de ajuns cu atmosfera cu care ne-au obișnuit la meciurile favoriților, ultrașii din Liga Suporterilor Rapidiști au mai inventat ceva: colindul din Giulești!

În această dimineață, aceștia au mers în grup organizat pentru a colinda mai multe glorii vișinii. Rică Răducanu, Ion Motroc, Sică Damaschin, Florică Drăghici, Puiu Niță, Vasile Copil, Teofil Codreanu ori Adrian Dumitru s-au numărat printre cei care care au primit cu zâmbetul pe buze ineditul colind.

Cel mai emoționat a fost Motroc, în timp ce Rică Răducanu a fost la fel de spectaculos ca de obicei: i-a răsplătit pe fani cu un butoi de vin producție proprie, dar și cu o sticlă de colecție! De inediții colindători nu a  scăpat nici președintele CS Rapid, Vali Ionescu-Caciureac, care a primit și un cadou din partea fanilor, la care a răspuns cu o cupă!

Alături de suporteri au mers și șase jucători. Ciolacu, Drăghia, Martin, Stoica, Păun și Florin Călin și-au etalat și ei talentul de colindători. ProSport a fost de față la evenimentul inedit și vă prezintă cele mai importante momente ale inițiativei ultrașilor giuleșteni în materialul video.

 

Articol de Victor STOICESCU
Foto de Alexandru HOJDA

Mihai Andries 20 Dec. 2013, 18:33 Special
Pe aceeași temă