VIDEO DE SENZAȚIE: Cum a reacționat Rică Răducanu când ultrașii Rapidului au venit cu colindul!

Autor: Mihai Andries Publicat: 20 Dec. 2013, 18:33 Actualizat: 21 Dec. 2013, 09:08 Special

Suporterii Rapidului continuă să surprindă. De parcă nu era de ajuns cu atmosfera cu care ne-au obișnuit la meciurile favoriților, ultrașii din Liga Suporterilor Rapidiști au mai inventat ceva: colindul din Giulești!

În această dimineață, aceștia au mers în grup organizat pentru a colinda mai multe glorii vișinii. Rică Răducanu, Ion Motroc, Sică Damaschin, Florică Drăghici, Puiu Niță, Vasile Copil, Teofil Codreanu ori Adrian Dumitru s-au numărat printre cei care care au primit cu zâmbetul pe buze ineditul colind.

Cel mai emoționat a fost Motroc, în timp ce Rică Răducanu a fost la fel de spectaculos ca de obicei: i-a răsplătit pe fani cu un butoi de vin producție proprie, dar și cu o sticlă de colecție! De inediții colindători nu a  scăpat nici președintele CS Rapid, Vali Ionescu-Caciureac, care a primit și un cadou din partea fanilor, la care a răspuns cu o cupă!

Alături de suporteri au mers și șase jucători. Ciolacu, Drăghia, Martin, Stoica, Păun și Florin Călin și-au etalat și ei talentul de colindători. ProSport a fost de față la evenimentul inedit și vă prezintă cele mai importante momente ale inițiativei ultrașilor giuleșteni în materialul video.

 

Articol de Victor STOICESCU
Foto de Alexandru HOJDA

Autor: Mihai Andries Publicat: 20 Dec. 2013, 18:33 Actualizat: 21 Dec. 2013, 09:08 Special
Pe aceeași temă