VIDEO! Corviniștii l-au comemorat pe Michael Klein

Marius ANGHEL 03 Feb. 2013, 12:26 Special
VIDEO! Corviniștii l-au comemorat pe** Michael Klein

 Peste 100 de tineri, cei mai mulți ultrași ai FC Corvinul, au participat ieri la un miting în Hunedoara, prin care au vrut să își arate respectul pentru ceea ce a reprezentat fostul fotbalist Michael Klein, de la dispariția căruia s-au împlinit 20 de ani.

Fanii hunedoreni au mărșăluit prin centrul municipiului, fluturând steagurile cu chipul simbolului fotbalului hunedorean, Michael Klein. Au aprins torțe și au cântat.

Mitingul s-a încheiat la statuia fostului fotbalist din zona stadionului care îi poartă numele, unde hunedorenii și oficialitățile locale au depus coroane de flori.

Echipa Corvinul și interesele private

În prezent, clubul Corvinul Hunedoara, la care a activat Michael Klein – unul dintre foștii jucători de bază ai Naționalei anilor 1980, există doar în acte. De aproximativ opt ani ea a fost scoasă în afara competițiilor organizate de federație, după ce administratorii acesteia nu și-au plătit datoriile față de jucători și angajați. Între timp, oficialii clubului hunedorean au rămas totuși cu brandul și cu palmaresul FC Corvinul Hunedoara, însă nu și-au arătat decât la nivel declarativ dorința de a revitaliza clubul.

În Hunedoara există totuși fotbal, chiar și fără FC Corvinul. Echipa locală FC hunedoara activează în Liga a treia, unde ocupă primul loc la mijlocul sezonului, cu mari șanse la promovare.

Sursa: Ziarul de Hunedoara

Marius ANGHEL 03 Feb. 2013, 12:26 Special
Pe aceeași temă