Vești bune la Năvodari: primarul a ieșit din arest!

Mihai Andries 17 Apr. 2013, 20:50 Special

Săgeata Năvodari a primit o veste excelentă în cursul zilei de miercuri, după ce primarul orașului a fost eliberat din penitenciar, după cinci luni de închisoare. Astăzi Curtea de Apel Constanța a admis recursul formulat de apărare la decizia Tribunalului Constanța de menținere a arestului preventiv a primarului Năvodariului. Imediat, decizia definitivă de eliberare a fost aplicată, iar Nicolae Matei a părăsit Penitenciarul Poarta Albă.

Conform procedurii, acesta își va relua atribuțiile la Primărie, de unde a fost suspendat pe parcursul celor cinci luni de arest preventiv. Nicolae Matei va rămâne pe funcție până la finalizarea procesului. La ieșirea din penitenciar,edilul din Năvodari a fost întâmpinat cu aplauze de către angajații primăriei pe care acesta o conduce.Cu toții l-au îmbrățișat și i-au urat „bun venit!”.

Profund impresionat Nicolae Matei a încercat să își stăpânească lacrimile, dar nu a reușit. „Vă rog să fiți un pic răbdători cu mine, trebuie să învăț să vorbesc pentru că am trecut prin clipe grele. Nu le doresc nici dușmanilor mei să treacă prin ce am trecut eu în aceste cinci luni de zile. Vreau să mă întorc la primărie, să îmi duc la bun sfârșit proiectele. Îmi este dor de orașul meu, de toate pietrele, de toate firele de iarbă, de tot ce înseamnă Năvodari” a declarat Matei Nicolae la ieșirea din penitenciarul Poarta Albă.

Sute de oameni s-au strâns în fața sediului poliției din localitate pentru a-l întâmpina, cu flori, cu urări de bine și cu lacrimi pe primarul lor.Vizibil emoționat edilul a declarat că este o minune că este liber, după cele cinci luni de nedreptate, le-a mulțumit oamenilor pentru prezență și le-a promis că își va relua de îndată poziția la Primăria Năvodari, pentru a-și duce la capăt toate proiectele. Această promisiune nu poate decât să îi bucure pe cei de la Săgeata care are un plus de motivație în lupta pentru promovarea în Liga I.

 

Articol și foto de Alexandru RAITA

Mihai Andries 17 Apr. 2013, 20:50 Special
Pe aceeași temă