Vedetele fotbalului brașovean au încins parchetul sub Tâmpa!

Marius ANGHEL 01 Jan. 2013, 18:27 Special

Ediția a 8-a a tradiționalului turneu de fotbal în sală „Turneul Vedetelor” a adunat la Brașov, în perioada 27-29 decembrie, cei mai buni jucători din județ și nu numai. Un număr de 16 echipe s-au prezentat la startul competiției si au făcut show, spre deliciul spectatorilor, pentru care sala de sport a Școlii Nr. 11 s-a dovedit neîncăpătoare.

S-au înscris și cinci echipe din afara municipiului Brașov: Tomis Constanța (echipa fostului stelist Adrian Pitu), CSM Făgăraș, Piastrela Ghimbav, Zărnești și FC Purcăreni.

Câștigătoarea turneului a fost pentru al treilea an consecutiv formația Claly, care i-a avut în componență, printre alții, pe Remus Dănălache (CS Mioveni) Florin Stângă, Răzvan Damian și Rareș Forika (Corona Brașov).

Din rândul învinșilor s-au evidențiat 3-4 jucători ce activează la echipa de futsal din Sfântu-Gheorghe, dar și fotbalistul Ceahlăului, Marian Costantinescu.

Echipa vedetelor, considerată favorita turneului, s-a clasat doar pe locul 3, deși s-a bazat pe jucători precum Iacob, Mateiu, Cristi Ionescu (FC Brașov), Tiberiu Ghioane (ex Dinamo Kiev), Florin Cernat (Karabukspor – Turcia), Daniel Florea (ex Dinamo și Șahtior Donețk) sau Dinu Todoran (ex FC Botoșani).

Nu au lipsit nici foști jucători de Liga I: Romeo Bunică (ex Gloria Buzău), Adrian Pitu, Florin Beraru, Ionuț Pârvu, Sergiu Brujan, dar nici foștii internaționali Ionel Ganea, Tibor Selymes sau Marian Ivan.

Arbitrajul de calitate a fost asigurat de Robert Dumitru, Florin Ghimbășan și Stelian Slabu.

Articol scris de Marius Gherman
 

Marius ANGHEL 01 Jan. 2013, 18:27 Special
Pe aceeași temă