Un suporter sucevean a făcut plângere penală la DNA considerând că meciul Rapid CFR – CSMS Iași a fost blat

Marius ANGHEL 29 Oct. 2013, 14:42 Special

Nemulțumit că echipa sa favorită, Rapid CFR Suceava, a pierdut meciul de pe teren propriu de sâmbătă contra formației pregătite de Marius Lăcătuș, 0-1 cu CSMS Iași, un suporter sucevean a făcut plângere la DNA. Moldoveanul Dinu Zară a înaintat o „plângere penală față de jucătorii, conducerea tehnică și executivă a clubului Rapid CFR Suceava și jucătorii, conducerea tehnică și executivă a clubului CSMS Iași pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, prin trucarea rezultatului final al partidei, și a altor fapte de natură penală care vor rezulta în urma anchetei.”.

Zară consideră că jucătorii Rapidului CFR, în complicitate cu cei ieșeni și cu arbitrii delegați pentru acest meci nu și-au apărat corect șansele, astfel încât la final meciul a fost câștigat de echipa CSMS Iași cu scorul de 0-1.

Iată plângerea penală făcută de sucevean:

Meciul Rapid CFR Suceava – CSMS Iași, contând pentru etapa a X-a a Seriei I a Ligii a II-a, s-a disputat sâmbătă, 26 octombrie, și s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 0-1. Marius Onofraș a marcat golul victorios în minutul 75.

Marius ANGHEL 29 Oct. 2013, 14:42 Special
Pe aceeași temă