Un român de 18 ani, dat afară de la Perugia pentru că și-a dus iubita în cantonament și a întârziat la antrenamente: „Mai sunt șanse să-mi găsesc altă echipă”

Mihai Andries 26 Jan. 2015, 11:18 Special
Un român de 18 ani, dat afară de la Perugia pentru că și-a dus iubita în cantonament și a întârziat la antrenamente:**

În toamnă, școala de fotbal FC Ardealul mai făcea o afacere bună și îl ceda pe Marius Pop la Perugia. Fundașul stânga de 18 ani îi impresionase pe italieni la un trial, iar clubul din Serie B a decis să-l transfere la Primavera. Pop avea experiența ligii secunde din România, unde jucase la Unirea Târlungeni, și s-a impus rapid printre puștii Perugiei.

„A întârziat de prea multe ori”

Evoluțiile de la tineret l-au adus în atenția primei echipei, unde a fost chemat la mai multe antrenamente. Din acest an, Marius a început să le facă probleme însă celor de la Perugia. După sărbători, românul și-a dus prietena de 16 ani în cantonament și a cazat-o cu el în cameră. Când a fost descoperită de oficialii Centrului de copii și juniorii, fata a fost dată imediat afară, dar Marius nu s-a cumințit. A întârziat la mai multe antrenamente, chiar ale echipei mari, iar ultima dată gestul i-a fost „fatal”.

„Cei de la Perugia ceruseră cartea verde pentru a-l legitima la prima echipă. Antrenorului îi plăcea mult. Spunea că are calități incredibile, dar, din păcate, comportamentul său a lăsat de dorit. M-a sunat antrenorul și mi-a spus că va fi dat afară de la club pentru că a întârziat de prea multe ori. Mi-a spus că a fost surprins inclusiv cu o fată în cantonament. Îmi pare foarte rău pentru că e un copil cu mult talent. I-am luat apărarea de multe ori, dar acum n-am mai putut face nimic. Din păcate, nu realizează că sute de copii visează la o astfel de oportunitate, iar el a avut-o, dar i-a dat cu piciorul”, a povestit agentul jucătorului, Cristian Hossu.

„Nu m-am putut trezi”

Fotbalistul își recunoaște o parte din vină, dar spune că eșecul de la Perugia nu-l va afecta foarte mult. Acesta crede că i s-a făcut o nedreptate și spune cu seninătate că nu s-a putut trezi la câteva antrenamente.

„Am întârziat și m-au dat afară. Nu m-am putut trezi. Am mai avut întârzieri și acum m-a chemat directorul clubului și mi-a spus să plec acasă. N-am putut să spun nimic pentru că nu știu italiană. Nu este adevărat că mi-am dus prietena în cantonament. Mai sunt șanse să-mi găsesc altă echipă. Mă întorc în România și voi vedea ce va fi”, a spus Pop.

6 meciuri a bifat Marius Pop la Unirea Tărlungeni

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Mihai Andries 26 Jan. 2015, 11:18 Special
Pe aceeași temă